• 6ats.

    Kaip susigrazinti bilietus ar pinigus ?

    Sveikos merginos, turejau nusipirkusi wizzaire bilietus pirmyn ir atgal, bet negalejau isskristi, pirkau viska internetu ir chekinus viska ten pat dariau. Ar imanoma kazkaip susigrazint pinigus uz juos, bent kazkokia dali? ar pirkti kitai datai bilieta ir padengti is senuju sumos? Ar pakeisti bilietus.. na kazkaaaa... m? :) labai reikalinga jusu pagalba, kurios esat susidurusios ir galit konkreciai patarti, buciau labai dekinga

    question13KelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kai pirkot bilietus reikejo pirkti su draudimu,jeigu skrydzis neivyko,butu grazine pinigus,bet spejo sitaip nedaret. Pazystamas pirko bilietus bet su draudimu,jeigu kas nutiktu ir t.t. tai pinigus grazintu,jis nebeskrido ir pinigus grazino.

    laiminga1993

  2. 2

    Jeigu skrydis jau ivyko, tikriausiai negali jau nieko gauti.
    Ypac jeigu padarei ir chek-in'a, jeigu dar buvai jo nepadarius, gal kazka butu galima kovoti.
    Pasiskaityk kompanijos salygose, kiekvienoj kompanijoj skirtingai, dazniausiai priklauso ar prabangi kompanija, jeigu taip-gali but kad ir gausi kazka. Zodziu netingek ir paskaityk.

    Sausainiuke

  3. 2

    tai perkant bilietus kai gauni elektroniniu pastu buna bilietai grazinami, keiciami arba negrazinami ir nurodytos salygos jeigu iki datos iskridimo kiek grazina jeigu po datos kiek o jeigu negrazinami tai negrazinami cia nuo sutarties priklauso

    slauga

  4. 2

    Mano drauge keitesi data taciau teko damoketi:)

    lover19

  5. 1

    Jei skrydis jau buvo, tai niekaip nebesusigrazinsi. Perkant reikia skaityti taisykles.

    Yuki

  6. 1

    Priklauso nuo to, koki bilieta pirkote. Galima pirkti toki, uz kuri dali pinigu galima susigraziti, arba pakeisti skrydzio data, bet tokiais atvejais reikia apie tai pranesti butinai iki skrydzio. Jei pirkote bilieta su nekeiciama data, tai ir pinigu nesusigrazinsite, tuo labiau, jei skrydis jau ivyko.

    juste0510