• 8ats.

    lengvas nestumas. Ar gali buti jog gimdysiu sunkiai, nes nestumas lengvas?

    Sveikos nestukes esu dabar 28 savaiciu ir per visa nestumo laika jauciuosi gerai, nei pykino nei galva svaigo, valgau viska, nieko neskauda, ar ir visas nestumas gali buti toks jei nuo pradziu taip gerai viskas? Ar gali buti jog gimdysiu sunkiai nes nestumas lengvas? Liaukiuosi pirma karta :)

    santa22Vaiko gimimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man buvo lengvas nestumas ir lengvas gimdymas.

    grirute

  2. 2

    Ačiu už atsakymus :) kaźkaip idomu pasidare taj ir užklausiau ar taip gali buti :) nežinau kodel mano toks neštumas lengvas net nepatyriau kaip sakoma tikrojo neštumo su pykinimais ir visais kitais požymiais :D mano mergyte vadinasi gera :)

    santa22

  3. 2

    niekas negali Jums pasakyti tiksliai tokiu dalyku-ir gali ir negali taip buti toliau

    busimamama2

  4. 1

    As visa nestuma jauciausi super. Jokiu problemu nebuvo :) tik gal pavargdavau greiciau. Manau tik nuo tavo organizmo priklausys tai. As gimdziau su komplikacijom, bet zinau ir tokiu kurios pagimde kaip atsiprasant i tualeta nuejo... :D nekamuok save tokiom mintim

    Anonimas

  5. 1

    As manau kad tai nesuderinami dalykai nera taip nustatyta kad jai lengvas nestumas bus lengvas ir gimdymas . Kiekvienai moteriai pagal jos organizma :) Tad linkiu sekmes ,kad ne tik butu lengvas nestumas ,bet lengvas ir gimdymas :)

    Spinduliukas

  6. 1

    Mano nestumas irgi buvo lengvas,bet va gimdymas tai sunkus. Bet cia jau nuo tavo organizmo priklauso koks bus gimdymas.

    Panther

  7. 1

    mano pirmas niestumas buvo panasus, tad sveikinu, kad viskas pas jus puiku :))) as pavyzdziui pagimdziau lengvai, bet tai manau priklauso nuo pacios moters.. bet visvien linkiu gero ir lengvo gimdymo :) ! ir svarbiausio sveiko kudikio !!!!

    vikuteniam

  8. 0

    kiek zinau, tos kurios lengvai nesiojo, lengvai ir gimde, jokiu komplikaciju. tos kurios daug priaugo, duso, kankino ivairiausi negalavimai ne tik kentejo nestumo metu, bet isivaizduokit kaip turi gimdyti.

    Anonimas