• 5ats.

    atsiurbimas

    laba diena man yra padarytas atsiurbimas liepos 21,poto po 3dienu kraujavau 3dienas ,kada turetu buti menesines nes jau snd 20diena o ju vis dar nera ar reiktu pradet panikuoti?krutine paskausta bet lykir nepadidejus,testas neigiamas .ar esat kas susidure su sia problema lauksiu isamaus atsakymo

    kleopatra06Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jums truputi issireguliavo tos menesines, palaukite viskas susitvarkys.

    tikmama

  2. 2

    KOMPLIKACIJOS

    Kai abortus, esant nedideliam nėštumui, atlieka patyrę gydytojai tinkamai įrengtose klinikose, jie yra saugūs. Aborto komplikacijos susijusios su daugeliu faktorių. Svarbiausi jų yra operuojančiojo patirtis ir įgūdžiai, gestacijos laikas, ir moters sveikatos būklė. Pirmajame trimestre aborto komplikacijos yra nedažnos, tokios kaip trauma, kraujavimas, infekcija ir nepilnas atsiurbimas. Tokios pačios komplikacijos pasireiškia ir antrame nėštumo trimestre, tiktai dažniau. Taip pat gali būti anestezijos komplikacijų.

    VĖLYVOS PASEKMĖS

    Gali pasireikšti, nors ir retai, Rh (Rhesus) sensibilizacija. Jei įmanoma, reikia tikrinti moters Rh faktorių. Jei moteris yra Rh (D) negatyvi, 72 valandų bėgyje po nėštumo nutraukimo reikia suleisti anti-D gamaglobuliną. Dozė nustatoma priklausomai nuo gestacijos laiko.

    Abortus atliekant tinkamai, retai pasitaiko mažojo dubens infekcija (sąlygota pačios procedūros arba prieš tai buvusios infekcijos), kuri vėliau gali būti nevaisingumo priežastimi.

    Keletą kartų kartojant mechaninį gimdos kaklelio plėtimą, taip pat kartu ir kiuretažą, gali padidėti kitų nėštumų nepageidautinų išeičių rizika.

    Moteriai po vakuumaspiracijos būdu atlikto nėštumo nutraukimo mažo svorio naujagimio, priešlaikinio gimdymo ar savaiminio persileidimo viduriniame trimestre rizika yra nežymi.
    Tai normalu as studijuoju tai. Pamatysi atsiras nes is tavo kunu buvo jau ir taip pasalinta ne mazai kraujo

    Ievutukas

  3. 1
  4. 0

    Taip mokausi, tikrai viskas susitvarkys

    Ievutukas

  5. 0

    labai aciu jai jus tikrai sy dalyka mokinates dar vis lauksiu as ju

    kleopatra06