Atsakymai

  1. 4

    mums turejo moket 27 o siand jau 7d tai tikrai nekas,vis laukiam bet nesulaukiam....

    sheelsi

  2. 3

    ne pirmas antras jau ir vyras negauna uz vaiko prieziuros atostogas

    sheelsi

  3. 2

    na kol kas bedu nebuvo... o db tai net nzn kaip bus si men... o kas liecia skolas tai jos juk ne is oro atsirado bet del ju rekaut tik per krize pradejo :D kazi kas tuos pinigelius i kisenes krovesi :D

    poolman

  4. 2

    po kol kas savuosius pinigelius gaunu laiku, pirmuosius 97lt 9diena o uz motinystes atostogas 20visad . nera dideli manieji tik 85% 850lt tai tikiuosi ir neveluos :)))

    Milana69

  5. 2

    Kur jau cia negirdesi apie tas Sodros skolas, kai kas savaite per zinias skalambija apie visokius pasalpu mazinimus ir t.t. O savo pinigelius as gaunu laiku, pastaraisiais menesiais ji tik keliomis dienomis veluoja. O ka as galiu manyti? Sodra beveik visada skolu turejo, tik dabar jos didesnes, nes pasikeite mokesciu mokejimai, padidejo tarifai, atsirado daug tuo besinaudojanciu ir slepianciu mokescius, taip ir atsiranda skyles.

    Agne

  6. 2

    Nusisauciau:) Kol kas viskas tvarkoje, tpfu tpfu tpfu, tik siandien baldus naujus uzsisakem nes pinigeliai tirpsta, o iki namu tvarkymo kazkaip vis "rankos neprieina"... Susiplanavom, kad iki Nauju reik kiek imanoma atsinaujinti nes paskui jei pjaustyt ismokas prades, bus sunkiau kazka pasidaryt.
    Atsidedu po truputi kas menesi, bet planus tektu stipriai koreguoti, jei Sodra pavestu..:)

    linelis

  7. 2
  8. 2

    man tai po kol kas visad laiku perveda,tik girdejau kad gali pristabdyti kuriu pasalpos labai dideles(gal tai tik pletkai),o gal cia priklauso dar nuo kokios savivaldybes

    Aureluze

  9. 1

    girdejau,nukentes labiausiai pensininkai ir mamos

    ruta26

  10. 1

    oi manau, kad\ bus striuka su motinystes ismokom

    Auksare