• 4ats.

    sapnai

    jau antra karta sapnuoju, kad esu niescia.. ir pastovei matau ir atrodo jauciu kai spardosi vaikas.. o pilvas net banguoju.. bet per pirma sapna pradejus gimdyti tik kazkoki kraujo kresuliai buvo.. o antram sapne katina pagimdziau... kas tai galetu buti? zinau kad save niescia sapnuoti yra buti nelaimingai su vyru... na isdalies kaip butu gaila bet tai tiesa.. todel jusu klausiu gal kas ir daugiau apie sapnus supranta.. aciu

    vikuteniamKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tai vadinasi laaabai apie tai galvojate :) vadinasi arba laaabai norite dar leliuko arba kaip tik laaabai bijote pastoti.. :)

    tikmama

  2. 1

    ne, nesilaukiu ..bet turiu jau dukryte:) na taip sitas reiksmes as ir maciau... bet man labiau nesutarimas tinka... na bet niekada nesakyk niekada :)

    vikuteniam

  3. 1

    Kaip suprantu, is tikruju nesate nescia?
    Kai as laukiausi, vos ne kas nakti sapnuodavau kad visokius katinus gimdziau :))

    Taip, reiskia nesutarimus su antraja puse, bet dar radau ir toki sio sapno paaiskinima:

    "Tačiau nėštumas gali visiškai atvirkščiai simbolizuoti ir naują gyvenimą, permainas gyvenime, viltis, ar net įdomią kelionę."

    Yuki

  4. 1

    Manai čia todėl sapnuojat,kad tą ušgyvenat ir trokštat,nes ir man taip būna.Kitas dalykas gal čia duoda užuomina,kad su vienu turėsite persileidimą,o antrą pagimdysite be kliūčių ...

    Anonimas