Atsakymai

  1. 4

    Nuo soskes pasidaro blogas sakandis,veliau reikes ploksteles ar breketus deti, todel nuo soskes geriau kuo anksciau atpratinti. Kai kurie vaikai ima soskes tik pries miega, o kiti nuolat su jom vaiksto, kas yra negerai.

    liutukas

  2. 4

    Tikrai nera cia jokio apsileidimo. Mano vaikas taip gere.Pratinau ji nuo mazens,net metuku neturejo,kai duodavom is puodelio gert. Buvo problema, kad jis isvis beveik negerdavo,nei is butliuko,nei is puodelio. Dabar jam 4,5 metu, ir jis pagaliau geria normaliai is puodelio. O jo broliukas pats gere is puodelio nuo metuku,buteliuko nepripazysta. Taigi,cia ne mamu apsileidimas, kaip cia uzmete kazkas.Is viso,kas per maniera zeminti zmones tokiais sakiniais.

    liutukas

  3. 4

    man asmeniskai nenormalu, manau, kad tai tevu apsileidimas, kad tingi vaika pamokyti, jam paaiskinti, kad tokiems dalykams jis per didelis. mano abu vaikai soskes atsisake 8 men, o buteliuku, vyresnelis 2 su trupuciu o mazius 1 metuku ir 4 men, zinoma teko truputi pakenteti, nes vaikai pikti buvo, acaiu dideliu poblemu nebuvo, o as pora pazystamu turiu kuriu vaikai 4 su puse ir dar su soskem. man asmeniskai baisu.

    tikmama

  4. 3
  5. 3

    ne, man tai neatrodo normalu. iki 3 metuku dar dar bet 4 metai... mama nesiryzta matyt atpratinti, bijo vaiko pykcio ir isteriju. bet is esmes nuo to blogiau tik vaikui, nes dantukai tikrai gali buti kreivi, o jei geria nakti tai dar ir eduonis gali uzpulti.

    arcita

  6. 3

    as pazystama nueinu, mergaitei 4 metai ir 3men, tai tik nueinu visada su soske, sakau mesk gi i peciu ja, tai mergaite net rekti pradeda. o kai paklausiu mamos, sako, kad ai labai pikta ir irzli tada buna kai kai kur soske paslepia.

    tikmama

  7. 2

    Manau,kad nelabai :) Mano trimetis atsisakė bet kokių gertuvių, geria iš įprasto mineralinio buteliuko , o namie iš puodelio

    Pabuciuok

  8. 2

    Mano draugo sesers dukra (4m.) visada geria tik is buteliuko. Nors jau nebe mazyte, bet su tuo buteliuku atrodo tikrai keistai. Ir kartais ne tik geria is jo bet ta soske ciulpia, turbut is ipratimo. Kad ir kaip man tai keistai atrodo, nedristu jos mamos paklausti, kodel neipratina gerti is puodelio.

    Yuki

  9. 1

    Na, cia jau tevu reikalas. Aisku man tokia situacija sukelia gailesti. Pradedi galvoti arba , kad su vaiko vystymusi blogai arba tevai niekam tike.

    rakija

  10. 1

    nea, nenormalu, triju metu jau nelabai gerai, tai jau triju kai buna jau tikrai labai reikia atjunkint tiek nuo buteliuko, tiek nuo soskes. Jei lb nesigauna gerti is stiklines, tai buna tie spec dangteliai, bet ir tuos reikia po biski nuiminet, kad reciau ir reciau gautu. O soske tai is vis dantim kenkia, atsikis paskui negraziai :)

    Anonimas