• 3ats.

    Ar priklauso kokia nors laisva diena ,vedant vaikus i darzeli, ar i mokykla rugsejo 1 d. ?

    Turime 2 maziukus, tai mamadieniai priklauso 1 diena i menesi, bet musu imoneje, tai netaikoma. Ar kitos mamyte tures ta diena laisva?

    liutukasLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jei tai valstybine darboviete, tai teisiskai yra oficialiai iteiseta suteikti puse laisvu darbo valandu, bet ne maziau kaip 4h.

    Anonimas

  2. 2

    Tik jei geranoriškai darbdavys išleidžia.

    marcipana

  3. 1

    Dirbu Maximoje,ir zinau man turint tris vaikus,kad turiu per menesi tris dienas mamadienio,paskui zinau,kad atejo nurodymas toks : Darbuotojui auginanciam mokyklinio amziaus vaikus ir darbuotojui prasant privalo,isleisti butent rugsejo pirmaja diena nuo 9 val . ryto iki 15:30....ir ka jus manot tai yra mano darbo diena Atsakymas : net negalvok,sunki diena,daug zmoniu tu mums reikalinga,vat koks mano darbas,vaikai si syki iseis vieni i mokykla,maziukas is lopsiuko perina i darzelio grupe naujos aukletojos,vidurinelis treciokas visgi reikia mamos tokia diena,na o septintokas gauna nauja aukletoja kaip bebutu noreciau ir ten uzbegt bent su aukletoja susipazint.Rezumuoju :isleido valstybe istatyma,o kiek yra seimo nariu kurie pasidomejo ar visos mamos gali pasinaudoti tokiu istatymu,kodel nekontroliuoja tokiu istaigu,ar darbo vietu?Gink Dieve priklauso-bet neturi teises paprasyt,jei reikalausi ar kreipsies kur auksciau neteksi darbo,tai ir dirbi sukandes dantis

    NORFA