• 16ats.

    ar einat per gatve ne per pereje?

    ka darot jei artiniausia pereje uz gero puskilometrio arba nera is viso.jums reikia eiti per gatve, o netoliese stovi policija?:)

    raimaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaime gal ir reikia puskilometrio,bet miestuose,mažuose ar didžiuose jų yra ir iš vienos pusės ir iš kitos. Kiek paeiti nesunku

    Anonimas

  2. 3

    Visada per perėja,jei reikia grįžtu atgal,bet per ją pereisiu

    Anonimas

  3. 3

    Stovi ar nestovi policija, jei nėra arti perėjų, tai kertu tiesiai gatvę, jei reikia sustoju ant ištisinės linijos praleisti automobilius.
    Bet jei iki perėjos keli šimtai metrų tik, tada nepasivarginu ir einu per perėją. Aišku, kaip dauguma nesivadovauju mintimi "aš pėstysis, mane turi praleisti" arba "man žalia, tai einu ir nesižvalgau". Ne šviesaforai partrenkinėja žmones, o automobiliai, todėl einu tik įsitikinus,kad PILNAI sustojo. (ne rieda, o pilnai sustabdo automobilį)

    Talvi

  4. 3

    Pasitaiko.Bet tik gerai matomoje vietoje,ir zinoma ivertinu kas dedasi aplink. Iki siol dar gyva.. :D, ir baudu negavus.

    Anonimas

  5. 2

    tiesa nepaminejau, kad musu miestelyje perejos yra vos ne ant keliu zingsiu ir nereikia po puse km ar km eiti.

    tikmama

  6. 2

    einu visada per pereja, taisykliu stengiuosi nepazeidineti, nes paskui kiti va ir kaltina vairuotojus, o kad patys pazeidineja aisykles, tai jau saves nebemato.

    tikmama

  7. 2

    einu, jei nera auto, nes nera prasmes tuscioje gatveje ieskoti perejos. Zinau , kad gresia baudos, bet juk visokiu atveju buna, cia panasiai kaip ne visada reiklalinga jungti auto zibintus ar segtis dirzus, kur ribojamas greitis

    vinipukas

  8. 2

    pagal KET taisykles jei aplink nera matyti perejos galima kirsti kelia, jei matai jog nekliudysi eismo kiems eismo dalyviams ir galima eiti tik tiesiai, jokiu budu ne istrizai. o ir policija tokioje situacijoje nieko negaletu daryti jums.

    Anonimas

  9. 2

    Vadovaujuosiu KET 49 punktu.

    Shirse

  10. 2

    Einu,jei nusprendziau,kad saugu.Tiesa dar pasidairau ar mentai kur netyko.

    Anonimas