Atsakymai

  1. 5

    ne niekada niekur nesiunciau nors dar ir nebuvo kada,! reiks kada pabandyti

    cindy

  2. 4

    nesiunciau bet zadu siust nors zinau kad reik atlukt didele eile pakol ja isspausdins

    sheelsi

  3. 3

    as tai nesiunciau...bet butu grazu...

    daina

  4. 3

    ne,nesiunciau...tik mes megstam dalyvauti visokiuose renginiuose ir tampam profesionaliu fotografu pastebeti,nes manoji labai megsta sypsotis.

    gintarep

  5. 3

    Nebandžiau, nes vis nerisiruošiu - tai laiko neturiu, tai pamirštu, tai nebežinau kad ir kur siųsti. Tai taip ir lieka. O paskui dar ir nuotraukos pagal kokią konkrečią temą gražios nerandu, tai vis laukiu, kad gausis gražus kadras.

    elegancija

  6. 3

    na neteko siust, bet buvo tokia mintis :))) gal dar issiusiu

    kristale

  7. 3

    i zurnala siuntusi nesu, viena karta tik i internetine svetaine, kur buvo renkamos nuotraukos del prizu siunciau :) bet ir i zurnala tikiuosi issiusti, dar yra laiko :) sunku man isrinkti ta pacia graziausia nuotrauka, nes daug yra graziu :)

    Erika_P

  8. 3

    Vyresnelio siusdavau i Mamos zurnala - ten konkursai ivairus budavo (ir tebera turbut). Kokius 3 kartus isspausdine buvo ir karteli inernetiniame ju puslapyje savaite nuotrauka su seneliu buvo ideta. Sekanciame numeyje po nuotraukos nusiuntimo paprastai ir idedavo.
    Keisciausia, kad mazylei 5 menesiukai, o poreikio nuotraukas kur nors siust nera:)

    linelis

  9. 3

    esu daug kartu siuntusi i Tavo vaika. Viena karta tik nera ideja, gal jie ten pasimeta tarp nuotrauku gausybes. Anksciau idedavo po 2 ar 3 men. O dabar net ir 6 reikia laukti. Esam ir priziuku laimeje. I siaip labai smagu vaika rasti zurnale, tuos zurnalus saugau vaikams, kai uzaugs. Bus smagu atsiminti.

    jurc

  10. 3

    buvau nusiuntusi į "tavo vaikas" bet nesulaukiu kad įdėtų iki šiol, gal ten labai daug nuotraukų siunčia tai atrenka tik tas kurios patinka, neįsivaizduoju

    auvilė