• 19ats.

    Turiu cia toki labai rimta klausima. mano pazystama pastojo jai jau 20 savaite. ir vat ja mete tas vaikinas.. paliko vargse su nestumu... o ji dabar sumaste isaukt persileidima.. Sako jodo isgersiu ten kazkas nutiks , taip ir nesupratau pilnai.. depresejija .. O as dabar niekuom padet negaliu ,nes isvykus dabar, ir byja ,kad nepadarytu klaidos.. ka jodas nestumo metu gali padaryti/pakenkti?

    krowMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    banbonke, uzmirsti is kurios anketos atsakai :D tai va tavo anketos : krov, banbonke ir karolyte, vadinas pasidirbai vaika ir nori jo atsikratyti nes dabar jau per velu abortams o ne vyras ar dar kakzas paliko , nes jau is tokio klausimo kad ar niekas nesupras jog gimdziusi buvai :D :D

    bambaliukas

  2. 2
  3. 2

    persileidimo tikrai neišauks su jodu, nes 20 sav.nėštumui, teks susitaikyti ir gimdyti, nes reikėjo galvoti daug anksčiau.

    Lulu

  4. 2

    Kitos geria jodą,jam trūkstant nėštumo metu. J ne ,kad kažką kūdykiui pakenks,bet ir sau,gali sutrikdyti savo skydliakės veiklą. Ir net pakenti savo širdies veiklai. Kad kenkdama savo vaikui,neatsidurtų greitojoje..

    Anonimas

  5. 1

    tegul kreipiasi I nestumo kriziu centra psichologes pakalbes pades sussivok... vaikas gi nekaltas tad tevas idijotas.. galu gale galima kitoje salyje (lietuvoje nera sito) atiduot vaikeli ivaikinti atviru budu tai yra mama du ar net daugiau kartu per metus lanko vaika, gauna nuotraukas ir panasiai ir vaikas nuo pradziu zino, kad ji jo nepaliko, nenuzude tiesiog suteike pilna seima, ..

    vejune

  6. 1

    tikrai kitos moterys bet ka poukoti, kad tik pastoti greiciau ir lengviau pradetu, o cia vaikinas mete tai jau ir vaiko nereikia, tai kam pastojote nesisaugojote tada?

    tikmama

  7. 1

    jo vaikinas mete, tai ir vaiko nereikia nori atsikratyti kaip sunio, tai tokia ir meile, vaikui sau, jei vaikinas svarbiau, toks ten vaiko ir laukimas, jei tik ja mete jo vaika nuzudyti nori. matosi kad vaikinas svarbesnis.

    tikmama

  8. 1

    kazkas lb nori atsikratyti vaiko, nu nedaryk tu nesamoniu ir neklausinek is keliu anketu to pacio, viskas jau, jau ji nesioji tai buk normali motina ir pagimdyk sveika, o ne su luosinta vaika. kad ir vaiku namuose augs gal kai maziukas jis ji ivaikins ir pan, o kas ims suluosinta vaika? prie ko cia vaikas nieko nesuprantu, simtus moteru palieka vyrai, bet prie ko vaikas? jis apskritai dar net nenuotuokia kas vyksta, bet puikiai supranta jau kad mama jo NENORI!

    Anonimas

  9. 1

    Zinokit gyvenimas tokiems zmoniems gailestingas,nors gers,rukys,pagimdys sveika vaika,su dideliu svoriu,kuris bus sveikut sveikutelis,tada manau susipras ka ji dare ir myles vaikeli daugiau nei save.

    Jolka123

  10. 1

    o dar su tkiu mastymu jei viska prades gerti is eiles tai tik pagimdys koki isigimusi vaika. geriau jei patark tegul pasigimdo jeigum jo nenori tegul atiduoda i gyvybes langeli bet ten bus laimingas.

    bambaliukas