Atsakymai

  1. 2

    daug kas priklauso ir nuo genų, žiūrėkite kaip buvo jūsų mamai - nes kai kurioms moterims po gimdymo išplatėja klubai ir nieko nepadarysi, nepadės nei sportas nei sveika mityba.

    Lulu

  2. 2

    Yra isimciu,kai gimdymas isgrazina ir subrandina moteri. Taciau realybeje,tai daug retesni ivykiai, nei sudarkytas kunas, ar labai didelis fizinis,emocinis,ar net mitybos darbas su juo.

    Anonimas

  3. 2

    taip, as iki nestumo sveriau 49-50, o po gimdymo ilga laika, siuo metu metai ir 8 men o as sveriu 47-48.

    tikmama

  4. 2

    Įmanoma,vieniems reikia pastangų ir gan didelių. O kitiems pats be pastangų svoris grįžta toks koks buvo iki nėštumo. Aš net 4 kg mažiau svėriau po gimdymo nei buvau prieš nėštumą,be pastangų. Nes nebebuvo ką mesti

    Anonimas

  5. 1

    100 % galima. Savo kailiu įsitikinau

    Jorkaile

  6. 1

    Labai pasistengiant visko galima,bet tavo atvėju manau reikėtų pirmiausiai susirūpinti savo mąstymu ir elgesiu ...

    Anonimas

  7. 1

    tai zinoma galima geresne tureti figura po gimdymo ir be pastangu dideliu, o sustoreti galima ir negimdzius

    vinipukas

  8. 1

    nemanau, isplatejau ne lasiniu prasme, tiesiog platesni klubai dabar, atrodo ir sonkauliai toliau vinas kito, strijos zinoma.

    Anonimas

  9. 1

    zinoma imanoma tik tam reikia ideti nemazai darbo ir neleisti sau ivairiu skanestu - bulkuciu, saldumynu ir t.t.

    arcita

  10. 1

    Tiesa, del striju. Jei jos atsiras gali padeti tik lazeris, ir tokia procedura yra gana brangi. Kai kurioms tiek striju ant pilvo atsiranda, kad niekaip vyras nepagalvos jog siaip sau be nestumo tokios atsirado...

    As tikrai nesuprantu, kaip gali noreti isnesioti, pagimdyti vaika, ir po to ji palikti "gyvybes langelyje"?? Juk tavo tikra vaika augins svetimi zmones. Nejau visai sirdies neturi? Idomu kodel taip elgiesi? Nejau draugas ar vyras dar vaiku nenori, ir sitaip elgiesi nenoredama jo prarasti? Jau geriau prarask toki kvaili negu savo tikra vaika.

    Yuki