Atsakymai

  1. 2

    Ta prasme vaikui ar mamai. manu jai kas blogai tai ir reikai eiti o profilaktiskai tai galima bet kada nueiti.

    mamyciuke

  2. 1

    kai pastebite,\kad dantukai negrazus, su apnasom, arba vaikas rodom kad skaudaa

    Auksare

  3. 1

    Erika.P gerai pasake,kad reiketu,kai isdygsta pirmasis dantukas...teko dometis,pasirodo odontologai dar tokiu mazu vaikiuku nepriima...tai va taip,del tu pirmuju vizitu...

    gintarep

  4. 1

    Kada reiktu profilaktiskai - net neisivaizduoju. Vyresneli pradejom vesti, kai dantukai gesti pradejo, pries tai dar vedem, kad paziuretu ar nereikia liezuvio pasaitelio pakirpti, tai tuo paciu ir dantukus patikrino.
    O tuos pirmus, tai vaiko gydytoja apziuredavo - jei butu itarimu sukele, kad su jais kazkas ne taip, butu ir nusiuntus pas odontologa.

    linelis

  5. 1

    Ivairiose vaiku knygose patariama pas stomatologa apsilankyti mazdaug 1-2 metuku amziaus, nes tada jau dantuku nemazai yra ir galima patikrinti, del vieno dantuko tikrai nekankinciau vaiko ir ten neiciau. O pati tai, jeigu viskas gerai, nueinu karta i metus profilaktiskai.

    Agne

  6. 1

    Vaikui reiketu, kai isdygsta pirmas dantukas, kad apziuretu ar gerai dygsta ir ar kitiems netrugdys dantukams dygti. O suaugusiam, kai yra kokiu rupesciu su dantimis, arba profilaktiskai. Na bet as profilaktiskai neinu, jei man viskas gerai.

    Erika_P