• 12ats.

    Uošvienė prižiūrinti anūką

    Sveikos. :) Tiesiog, įdomios nuomonės, ar sutiktumėte, kad jūsų vaiką darželyje prižiūrėtų vyro mama(uošvienė), jei ji darželio auklėtoja? Nebijotumėte, kad ne taip auklės, ar netgi nuteikinės, jei santykiai su ja neidealūs? Kaip elgtumėtės?

    VakarėčiaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Jei uosviene gera, man priimtinai elgiadi su vaiku tai dar geriau, kad savas priziuretu, bet jei nesutarciau su ja,elgtusi su mano vaiku taip, kad man nepatiktu-i kita darzeli.uosviene uosvienei nelygu

    busimamama2

  2. 3

    viskas priklauso nuo uosvienes ir vaiko, kadangi mano uosviene super moteris man, o vaikus laabai myli, taciau griezta ant galvos lipti neleidzia, kad ir buna paaukleja, tai manau super butu jei ji butu aukletoja, oj kaip ji gerai susitvarkytu su vaikuciai ir tikrai neisskirtu anuko, nes darbas ir seimata dalyka reikia atskirti, as pati pasakyciau, kad neskirtu is vaiku, jei lepinti tai gali i namus ateiti. tad as sutikciau, kaip ir minejau viskas priklauso nuo uosvienes.

    tikmama

  3. 3

    tikrai nebijočiau, būčiau tik už

    Jorkaile

  4. 3

    Tikrai nenoreciau kad maniskis eitu pas ja i grupe ,perdaug islepins pries kitus vaikas jaustusi kitaip

    lover19

  5. 3

    nueiciau pas direktore pasikalbeti ir paklausciau ar galima pas kita auklyte eiti, nes prie mano akiu mamos rinkosi pas kokia auklyte nori kad ju vaikas eitu.

    Anonimas

  6. 3

    Truputį nusisvaigot, anonimas. Prie ko čia sąžinė? Gal nesate girdėjusi istorijų apie anytas, kad ne visos jos auksinės ir gero linkinčios? Sveikinu tada, laimingai gyvenate. Vaikui dar tik keli mėnesiai, o ji jau jam šnibžda: meluoja ta mamytė tavo, neklausysim jos.. Prašau, kad nepratintų ant rankų, nes nesusitvarkau paskui, o ji ironiškai burba visiems, kad va, man neleidžia, bet ėmiau ir imsiu, kas jų klausys. Dėl to ir kyla abejonės, o prieš rašant siūlyčiau susimąstyti, ką rašote ;) Sėkmės. Autorė.

    Vakarėčia

  7. 3

    nuostabu, zinociau, kad vaikas mylinciose rankuose, o meiles vaikams niekada nebus per daug, galit buti tikros, o tos kurios bijo, kad nuteiks vaika pries mama, tai kokia mama jei tai imanoma, paciu sazine nerami akivaizdziai, matyt pacios netinkamai elgiasi su vaiku.

    Anonimas

  8. 3
  9. 2

    mano manymu iskirtinuma vaikas turetu(gal)visdeto suprantu sunaus vaikas,ziurint is kieno puses santykei su ja nekokie.arba tiesiog vienodas uzsiemimas su vaikais.

    rittta

  10. 2

    Nesutikčiau,nes vaikas turi mokėti pastovėti už save,nesislėpti po močiutės sparnu.

    Anonimas