• 6ats.

    Sakykite, niekados kazkaip neziuredavau, skelbiu tarkime kur yra parduodami naudoti isaugti vaiku zaislai, yra tikrai nebrangiu ir bent is foto atrodanciu padoriai, taciau buna kituose miestuose. Sakykite koks saugiausias budas pirkti is zmoniu tokius daiktus? trbut nesamone pirma pervesti lt,- tada jau laukti prekes,gali ir apgauti. Jei per pasta, tai kaip buna, kas esate pirkusios, tai pasiimi preke ir tada jau sumoki pinigus...? na esu zalia tokiam pirkime, niekad nieko nesu pirkusi deveto ir is interneto. pasidalinkite kaip pirkti saugiai?

    rainbowLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na su tuo išperkamuoju būdu, tai ir nesamonė, nes gerai atrodo sutari su žmogum, viskas kaip ir tvarkoj išsiunti išperkamuoju būdu, o šast ir neatsiėmė-persigalvojo ir pan. o už siuntimą sumoka pardavėjas, jam nuostoliai.
    Bent jau kiek aš esu pirkusi iš musumazyliai, manodrabuziai puslapiu tai dar nei karto nesu uztaikiusi ant aferistu, nes matai kad zmogus pardavineja ne viena daikta, turi nemazai teigiamu atsiliepimu ir pan.

    Lulu

  2. 1

    Esu gavus nemazai siuntinuku,is ivairiausio tipo zmoniu.Be abejo pinigus persdavau visada pries issiunciant siuntini. Siuntiniu kainos nuo 20 iki 300 lt. viduniskai budavo. Is kokiu dvidesimt-trisdesimt visu uzsakytu pastu .Esu tik viena karta nudegus,negavus nei siuntinio,nei atgavus 20mt litu apmoketu uz pasto islaidas. Tiesiog po apmoketos saskaitos, ta persona pasikeite telefono numeri,buvo nepasiekiama. O del 20lt,patingejau bylinetis ir ieskoti tiesos.

    Anonimas

  3. 1

    is ''skelbiu'' tikrai bijociau pirkti, o stai is musumazyliai.lt nebijau, nes ten yra atsiliepimai apie nares, bet irgi buna kad preke ikisa nunesiota ir tinkancia ismetimui, ir dar akis drasko sakydami ''ko jus norite, juk zema kaina, nepatinka- pirkit naujus'', zodziu visur aferistu pasitaiko

    vinipukas

  4. 1

    pirkimas internetu ir yra toks dalykas, akd pirmiausia pirkejas sumokam, o tada gauna preke, visas pasaulis jau daug metu naudojasi siuo dalyku.
    Aisku, kad apgaus tikimybe yra, bet retai taip nutinka, pirkit geriau is Musumazyliu, ten atsiliepimai apie nares yra,vis sioks toks apsidraudimas :)
    O jei bijot, tai nepirkit, ieskokit pagal skelbimus savam mieste

    Adri

  5. 1

    Nuolat perku ir parduodu vaikų rūbus, žaislus per Mūsų mažylius, dar nė karto nebuvo, kad negaučiau prekės. Visada pirma reikia pervesti pinigus, ir tik tada išsiunčiama.

    marcipana

  6. 1

    jus matote mastote kad nesaugu pirma pinigus pervesti, o kuris nores pirma preke isiusti ? va kur dilema :) visada pirma yra pervedami pinigai tada tik siunciama preke, nes jus darote pavedima i zmogaus saskaita ir jeigum prekes negaunate turite irodyma kad pinigus pervedete galite kreiptis i policija, o va kad jums preke isius tada jokio irodymo nebus, gali nebepervesti pinigu :d o motyvuos tuo kad zialsa dovanojo :) o seip pats saugiausias budas butu pirkti isperkamuoju budu per pasta.

    bambaliukas