• 11ats.

    kodel darbe neleidzia savais rubais dirbti?

    Dirbu kavineje indu ploveju-valytoju,dirbu ir virtuvei ir pacia kavine reiki plauti kelis kartus per diena,stalus valyti kai zmoniu yra,darbo apranga:baltos kelnes ir raudonas chalatas,administratores prasiau kad leistu savo chalata nusipirkus vaikscioti,jai sakiau kad noriu su juodu chalatu dirbti,bet ji grieztai uzdraude,jei vien virtuvej dirbsiau tai dzin,bet dabar reikia ir sale valyti,padavejos su tamsiom prijuostem dirba,o man neleidzia tamsaus chalato nusipirkti,liepia kaip bobai raudona chalata deveti.

    edgaras92Darbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pakeiski drbuoviete i vyriska profesija .

    Anonimas

  2. 3

    Nesirink darbo,kur reikalingi darbiniai drabuziai.Visas pasaulis blogas,tik tu vienas auksinis.

    grirute

  3. 2

    Vaje, koks tu viskuo nepatenkintas. Tai plauku spalva bloga, tai kirpejos ke**es, anksciau darbu skundeisi, paaukstino - vistiek blogai... Suprask kad toks darbas, tokios darbo salygos. O jei nepatinka, tai juk per prievarta ten niekas dirbti nevercia.
    Tai jau tikrai, dauguma moteru turi daugiau vyriskumo, nei tu...

    Yuki

  4. 2

    Paskaicius tavo rasliavu, tai ne kas kitas o akyse stovincios ir pastoviai besiskundziancios mergiotes paveikslas iskyla.. elkis kaip pats vyras, o ne kaip boba

    Shirse

  5. 1

    Jei atlieki valytojos darba tai ir apranga turi deveti kaip visos valytojos,ir nesvarbu kad vyras esi,ir kokia problema matai del raudono chalato niekaip nesuprantu,jei tokia valytojos apranga tau duota tokia ir turi deveti,raudona,rozine,melyna ar kita spalva turi deveti ir nesiskusti.

    monera

  6. 1

    keisk darba arba nors kolektyva

    raima

  7. 1

    bet jau nares kokios egoistes, tik save mato, stai joms jei uzdetu toki baisu chalata, tai tada kitaip cia suoktu, zinoma kad nesamone klausyti vadovu ir deveti kazkokia nesamone, juk koks jiems skirtumas su kuo tu apsirengusi lekstes ar sale plausi plausi, matyt nori is taves pasitycioti tie kavines savininkai, usidek ka nori ir nesuk galvos, jie gal net nepamatys, juk yra rimtesniu darbu, neis stebeti kas kaip apsirenges

    vinipukas

  8. 1

    nemyzciau jei buciau mergiote,man geda su raudonu chalatu kaip bobai vaikscioti,kodel padavejos su tampsiom prijuostem dirba,o turiu raudona chalata kaip merga deveti,dar nervina kai ateina kokios senpizdos ir mergaite vadina.

    edgaras92

  9. 1

    Tai Tu ju ir paklausk,o ne musu klausk!:-)

    Anonimas

  10. 1

    klausk darbdavio - jei toks aprangos kodas įmonės, tai nieko nepakeisi,susitaikyk ir dirbk, o jei nepatinka - išeik, ir nemyžčiok čia kaip mergiotė.

    Lulu