• 20ats.

    Kaip reaguotumete jei Jums pasiulytu teketi (pasipirstu) sededamas arba stovedamas, o ne priklaupes ant kelio, kaip iprasta? O gal Jums tokie dalykai nera reiksmingi? :)

    P.s. Klausimas ne apie mane.
    Parasiau iskart nes jau nujauciu apie "anonimu" fantazijas ;)

    YukiJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Koks skirtumas kaip pasipirstu-jei myleciau ir noreciau teket man isvis nereiktu jokiu pirslybu :) tuo labiau nrsukciau galvos ar atsiklauper ar stacias persasi :) twip ir savo vyrui sakiau, bet visgi gavau romantiskas pirslybas.tikrai ne tas galvoj buvo ta akimirka :)

    busimamama2

  2. 3

    Vyras pasipiršo sėdint abiem ant sofos,pirmą dieną po kelionės. Užtad visą mėnesį,kurį buvo kelionėj žiedo ir ar atsakysiu taip :D man jokio skirtumo,nes žinau kad tai darė iš meilės ir plius nesu romantikė,todėl žinojo,kad nereikia romantikos,nors vakare vistiek padarė vakarienę :D

    laiminga1993

  3. 3

    O kas apibreze, kad pasipirsimo standartas turi buti priklaupus ant kelio?
    Kad ir gulint lovoj, ar apsipirkinejant prekybos centre svarbiausia, kad tai butu daroma is meiles.
    o apie tas merguzeles, kurios reikalauja priklupimo ir kt, pompastikos tai as oj kiek prirasyciau...

    matrioska

  4. 2

    Oi, net nusisypsojau. Man tai nebutu reiksminga. Jei esu pasiruosusi santuokai, tai pasipirsima ir per facebooko zinute priimciau :)

    Imbiere

  5. 2

    Man tai neturi reiksmes svarbu vyras pasielgia vyriskai ir nori su manimi būti bei yra rimtai nusiteikes tokiam dideliam zingsniui i suaugusiu gyvenima..

    Anonimas

  6. 2

    Man jokio skirtumo kad ir atsigules :D svarbu pasipirstu

    Justeee

  7. 2

    Vajetau kokios kvailystes tavo galvoje.1000 labai stipriu ir doru seimu gaunasi ir be pasipirsimo,ir be afisavimo rimtais ketinimais.O kiek dar laimingu tiesiog susirase,be pakazuchu ir altoriu.
    Man sitie dalykai niekalai.
    Svarbu kad tik du zmones suprastu,gerbtu ir brangintu vienas kita.O kaip tai issreiskia tai jau individualios situacijos,priklausancios nuo asmeninio charakterio ipatybiu,tempeamento ir fantaziju ,sumanumo.

    Anonimas

  8. 2

    Man pirsosi sededamas ir apkabines mane is nugaros. Abu sedejom ant skardzio prie juros. Ir gerai padare, nes galejau nuslept dziaugsmo asara :D

    Vita_321

  9. 2

    Manau riteriu laikai baigesi :))))
    Manau reakcijos vyro poza visiskai neturi itakoti :)

    Amorsita

  10. 2

    Įprasta neturėtų būti priklaupus ant kelio. Gali būti ,kad vyrukas kiek gėdijasi dariti tokias ceremonijas,arba tiesiog neišeina,neromantikas. Man nesvarbu kaip pasipirštų,svarbu būtų iš širdies,iš meilės.

    Anonimas