• 7ats.

    Po gimdymo praėjo daugiau nei metai laiko.Planuojam antrą leliuką.Menstruacijos prasidėjo pries 4mėn,ir nuo tada sulaukdavau jų kas mėnesį laiku.Bet va šį mėnesį jos man begalo skausmingos,pirmas dvi dienas kraujavau su gleivėm ar mažais mėsos gabalėliais ir begalo skauda pilvą,atrodo tuoj gimdysiu!!Bijau kad laukiausi ir įvyko persileidimas..Žinoma užsirašiau pas ginekologę,bet ar ji galės matyti,kad įvyko persileidimas?Laukiu eilėj,tad nežinau kada pateksiu pas ją,pas privatų taip pat ilgos eilės...Gal panašiai buvo?O gal tiesiog organizmas tebesivalo po gimdymo?

    laiminga1993MėnesinėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Yuki, kaip tu klaidini žmones.. gimda taip greit nesusitraukia.. :D buri iš lempos tu

    samsung1992

  2. 2

    organizmas jau senai turėjo būti išsivalęs, tiksliau gimda po pirmojo gimdymo (valosi pirmąjį mėnesį po gimdymo),o ar laukėtes ar ne - gydytojas negalės pasakyti, jei gimda bus išsivaliusi, bet tikymybės yra nemažai.

    Lulu

  3. 2

    Tikrai metai po gimdymo organizmas jau seniai nebesivalo po gimdymo... Kuo skubiau kreipkites i gyd., nes cia ne juokai.

    Yuki

  4. 1

    "Moters kūnui po gimdymo reikia dviejų triwjų metų,kad pilnai atsistatytų organizmas."

    Paklausk bet kurios ginekologes, ir tau patvirtins jog tai netiesa.

    Beje, cia siek tiek info sia tema:

    "6-8 savaites organizmas intensyviai atsistato: gimda visiškai susitraukia, išskyros baigiasi, vėl sustangrėja tarpvietės raumenys.

    Vėliausiai po 2 mėnesių viskas turėtų vėl būti kaip buvę iki nėštumo. Vienu pirmųjų simptomu, kad organizmas atsistato ne taip, kaip turėtų, tampa gimdos dydžio neatitikimas bei kraujo krešulių kaupimasis jos ertmėje. Pirmuoju atveju būklė vadinama gimdos subinvoliucija, antruoju - lochiometra. Abiejų komplikacijų rizika tiesiogiai priklauso nuo gimdymo eigos. Didžiausia rizika - moterims, kurių vaisius buvo stambus, taip pat patyrusioms ilgą gimdymą. Silpna gimdymo veikla gali susilpninti gimdos gebėjimą susitraukti. Anksčiau patirti abortai taip pat didina komplikacijų po gimdymo riziką."

    Yuki

  5. 1

    Jolkaąčę,Tai dariausi net keletą nėštumo testų,visi buvo neigiami. Menstruacijos atėjo laiku.
    Anonime ačiū už palaikymą. Manau,kad valosi,tikiuosi,kad tai tik valymasis organizmo..
    Yuki rašai pro šoną. Moters kūnui po gimdymo reikia dviejų triwjų metų,kad pilnai atsistatytų organizmas.

    laiminga1993

  6. 1

    Man daznai budavo mm su mesos gabaliukais, tiksliau tai kresuliukai :) budavo ir didesni ir stambesni uz mano pirstus, tikrai kraupiai atrode irgi skausmingai budavo, net jauciau procesa kad kai skauda biski isitempiu ir iseina tie gabalai. Na tuo laikotarpiu nescia tikrai negalejau buti, o ir gine sake jog buna taip ir valosi. Kaip suprantu jums mm prasidejo neseniai, man po gimdymo pusantru metu mm skausmingos ir baisiai gausios budavo. Jei neramu eikite i priimamaji arba skubos tvarka prasykite priimti. Bet manau tai dar valosi ginda, ypac jei tai turejusios prasideti mm, po gimdimo jos nebutinai bus reguliarios :) sekmes ir sveikatos jums ;)

    Anonimas

  7. 1

    Tai gal nelaukit vizito kol pateksit pas gydytoja,o i lygonine vaziuokit skubos tvarka.Kaip jus galit taip ramiai sedeti nezinioj.Nebandet testo darytis?

    Jolka123