• 9ats.

    Sveikos :) Kokias rankines renkates saltuoju metu sezonu? Labiau patinka juodos, rudos ar yra besirenkaciu ir netradicines spalvas, tokias kaip oranzine, ryskiai melyna, elektrine?

    Lily_peaRūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    Rankiniu is vis nepakenciu,tabaluotuant peties jos mane nervina.Todel ju ir nenesioju. Isimtis tik kelione i parduotuve apsiprekinti.tai imuosi maiseli i kisene.triu mazyte pinigine,su kliom kortelem,telpancia i mazyti kiseniuka. To man visiskai pakanka .
    nesu "terbakrauske" ,todel niekda neapsikraunu jokiais niekalais.
    Is vis nesuprantu,kaip gali kitos lyg su lagaminu gyvent apsikabinusios rankines. O ko ten tik neprisideda, ir laksto su svoriu,"puse buto" tampydamos. Nuo suku, kosmetiniu iki tamponu,papkiu dokumentu ir kitokios atributikos.
    Pamenu su drauge ejom i miesta pasivaiksciost. O ji su terba. nezinau ko ten prisikrovus, bet visas darbas jos nebendravimas,o terbos ganymas,kad kur nepalikt,nepamest. Nes ja praradus plika nuoga basa liktu :D .. nuo paso iki dantu krapstuku, ko tik nerasi, lyg lauke gyventu..
    Man taip nebuna. Ir nieko nepasigendu.

    Anonimas

  3. 2

    turiu tik juoda i kremine.. tai is ju ir renkuosi. bet labai noreciau melynos

    samsung1992

  4. 2

    vis neissirenku tinkamos.spalvai reiksmes neteikiu.svarbu , kad paciai patiktu,kad gerai jausciausi su ja ir butu patogi naudoti

    raima

  5. 2

    as stengiuosi derinti pie batu, tai jai juodi tai rankine juoda, o siaip siai dienai nesioju rudud batus, tai turiu pilka taciau su rudom rankenom, ziema derinsiu gal ir prie saliko, pirstiniu. ryskios, netradicines grazu taciau tik tada kai viskas suderinta.

    tikmama

  6. 2

    aš tai juoda/ruda...

    Lulu

  7. 1

    as nesenai isigijau juoda, nors neesu nusistaciusi ir pries ryskesnes spalvas saltuoju metu laiku, ypac rudeni

    agnesm

  8. 1

    siuo metu nesioju ruda, galvoju reikia dar vienos, kokios dalykiskesnes...bet vel vis ziuriu rudos spalvos :) per daug man juodumo rudeni ir ziema zmoniu aprangose , tai stengiuosi ,kad nebuciau bent as juoda:)

    Pingvin

  9. 0

    Didelis piniginių ir rankinių pasirinkimas kiekvienam žmogui iš www.piniginuke.lt.
    Užsūk, nupirk, turėk. Būk mados lyderių...

    Anonimas