• 8ats.

    pasidalinkite patirtimi

    kreipiuosi I mamytes,kurios is prigimties yra nedidukes ir smulkutes. Ar susilaukusios pirmo ar antro vaikelio jusu isvaizda pasikeite ( sumoteriskejo) ar vis del to genai nugalejo ir iki siol atrodote kaip negimdziusios? :)

    dainaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nezinau kiek tai genai.Bet po nestumo likau net jauniau atrodanti ,nei pries ji. Ir tokia pat liekna. tik cp isduoda ,kad buvo netumas ir kelios strijos.

    Anonimas

  2. 2

    Likau tokia pat. Bet prisižiūrėt vistiek prisižiūriu. Nes metams bėgant pasirodo reikia,nes ir apykaita keičiai,ir hormonai savo daro su metais,kitu atveju būčiau kaip ir visos moterys giminėje.

    Anonimas

  3. 2

    Mano klubai buvo labai siauruciai, o po gimdymo siek tiek praplatejo

    busimamama2

  4. 1

    Likau beveik tokia pati tik klubai isplatejo :))

    lover19

  5. 1

    Buvau smulkute, nediduke (162cm, 45kg). Per nestuma priaugau 20+kg. Per du metus atsikraciau visu nereikalingu ir toliau sekmingai sveriu tuos pacius 45kg. Pliusas siek tiek prapralejo klubai, krutines dydis nepakito.

    Isnykstanti

  6. 1

    as visa gyvenima buvau normalaus sudejimo, pries pastojant sveriau apie52 ar 50, o po gimdymo svoris tik nukrito , dabar sveriu dar 2-3 kg maziau...

    agnesm

  7. 1

    mano ugis visada buvo 1.58, svoris kito bet dazniausiai iki 46-48 gryzdavo. siuo metu sveriu 47 ir esu po 2-ieju gimdymu. svoris tik nestumo laikotarpy buvo nemazas, paskui krito. siuo metu praejo nuo antrojo gimdymo jau 1metai ir 10men. tikiuosi tokia ir isliksiu, nors prisipazinsiu noreciau sverti 52kg, tikiuosi kada tie keli kg uzaugs :)

    tikmama

  8. 1

    Mano drauge yra nediduke ir smulkute, po gimdimo tokia ir liko :)

    Jolka123