Atsakymai

  1. 3

    Cia dar tokia info radau, gal bus idomu :)

    "Treji metai

    Treji – tai mažylio vaizduotės ir fantazijos metas, kuomet pypliukas save įsivaizduoja esant gydytoju, žaislinėje virtuvėje iškepa tortą ar iš kėdžių sukonstruoja traukinį. Šiuo laikotarpiu reikėtų ieškoti žaislų, kurie padėtų vystyti kūrybiškumą ir galimybę kurti įvairias istorijas. Vaizduotę padeda lavinti modelino lipdymas, ar šiam amžiui skirti kūrybiniai rinkiniai, suteikiantys galimybę kurti linksmus gyvūnėlius iš lipdukų, įvairių figūrėlių ir pan.

    4-7 metai

    4 - 7 metų vaikas jau puikiai įvaldęs smulkiąją motoriką, todėl jam tinka kūrybiniai darbeliai, mozaikos ar konstruktoriai, padedantys ugdyti kruopštumą bei dėmesio sukoncentravimą. Ypač tinka tradiciniai „Lego“ bei „Bloco“ konstruktoriai. Knygos, magnetinės abėcėlės raidės ar kaladėlės, žaislai, skirti mokytis skaičiavimo pradmenų, ikimokyklinukams padeda plėtoti ankstyvo rašymo, skaitymo bei loginius įgūdžius."

    Yuki

  2. 3

    Pries tai viduj placiau klausimo nepaskaiciau, kur rasomas vaiko amzius :)

    Yuki

  3. 3

    http://www.mamanija.lt/klausimai/16933/kokiu-lavinamuju-zaisliuku-turite-savo-kudikeliams-noriu-nupirkti-savo-sunui-koki-lavinamaji-zaisliuka-papasakokite-kokius-turite-gal-kas-sudomins-ir-mane

    http://www.mamanija.lt/klausimai/7435/kokiu-zinot-lavinamuju-zaislu-kad-tiktu-dvieju-metu-vaikui

    http://www.mamanija.lt/klausimai/960/kokius-lavinamuosius-zaisliukus-perkate-savo-mazyliams

    Yuki

  4. 2

    Daniskei labai patinka medine skaiciuku delione, bei kita dar delione su gyvuneliais ,pauksteliais,gelem.
    Dar jai labi patinka igarsintos knygutes raidynas. Joje dideles aiskios raides, paveikleliai ivardijantys zodzius is tos raides,ir ketureiliai su tos raides kuo daznesniu vartojimu. Kai paspaudzia ant raideles,ji istariama aiskiai garsu,tada padeklamuojamas ketureilis.
    Dar labai jai patinka deliot figureles speciolioje dezuteje,kurioje yra angos ir tas formeles galima sumetyt tik per jom skirtas.
    dar jai labai patinka tyrineti knygele su gyvuneliais, kur nupiestas gyvunelis turi kailiuka,ar kitokia tekstura. Pvz: suniukas su kailiku vienokiu,avinelis kitokiu, vezlys -kriaukles kiautas, paukstukas-plunksneles..

    Anonimas

  5. 2

    Turi lego,medines deliones(bet jau pabode),knygute su delionem.Piesimo lenta didele.Leliu nameli su kai kuriom funkcijom.Skalbimo masina,kuri skalbia drabuzeli lengva.

    grirute

  6. 2

    Nei vienas neatitinka manojo klausimo as klausiu del tam tikro amziaus ir yra didelis skirtumas nes klausimai ne vienodi.

    lover19

  7. 1

    tokio amžiaus vaikams ne lavinamieji žaislai įdomūs, o visokios priemonės darbeliams daryti - plastilinas, guašas, akvarelė, pieštukai, taip pat labai domisi aplinka, gamtoje galite rasti įvairių tekstūrų "daiktų" - tokių kaip gilių, kaštonų, kankorėžių. Jie tokio amžiaus labai smalsūs būna - tad jie lavinamuoju žaisliuku susidomės trumpam, be to pastebėjau kad mėgsta muzikinius žaislus, iš kurių galima išgauti garsą, melodiją.

    Lulu