• 16ats.

    kokius pampersus perkat savo leliukam? ar perkat kuri optima linija? savo leliui visokius pirkau ir ne vienas netiko tai gydytoja patare pirkt be priedu o optima lig ir be ju ar jie geri?

    juvrateVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na nzn su optima, bet mes tai maximos favorit perkam, na nezinau man jie geriausi

    tikmama

  2. 3

    Mums "optima linija" netiko.

    Yuki

  3. 2

    mus nuo optimos bėrė.. tai naudojam bleer parveštas iš užsienio. jos pigios, ekologiškos ir labai geros

    samsung1992

  4. 2

    Mum visai netiko nei libero,nei hugies,nei pampers.. Bet puikiai tiko mazylis, optima, favorit.. nors pigiausi beveik.bet tikrai neblogesni uz ale "krutus"

    Anonimas

  5. 2

    o jūs paprasčiausiai išbandykite atvežtinius iš Norvegijos, Vokietijos ar UK PAMPERS firmos sauskelnes, nes tai rinkai kaip žinia gamina geresnius nei LT. Nes mano vaikams būtent netiko nei vieni kuriuos pirkdavau prekybos centruose net optima esu išbandžiusi, tai kai atradau atvežtinius tai visos bėdos dingo.

    Lulu

  6. 2

    Mes naudojam pampers-kuo puikiausiai tinka, o jusu atveju gal isbandykit daugkartines sauskelnes?

    busimamama2

  7. 2

    Pampers,hagiees,libero naudojom.Visi tiko.

    grirute

  8. 1

    Jei netinka vienkartinės sauskelnės, tai tikriausiai tiks daugkartinės.

    marcipana

  9. 1

    As naudoju tik optima,nes nuo kitu beria,o sitie geri,be jokiu priedu,bet gaila,kad juos sumane patobulinti,paveiksleliais,kvapikliais,siaip minkstesni,patogesni,bet nuo ju jau beria,tad reikia ziureti,kad butu be saulutes,senuosius padare tik didelem pakuotem ir tai ne visuose maximuose ju berandu,gal greit isperka,o gal visai panaikins is prekybos :(

    Anonimas

  10. 1

    mes naudojam Favorit Maxima pampius. ir kaina priimtina ir kokybe gera. nors mes bandem ir kitu, bet nei nuo vienu nebere. o mano drauges suneli vis berdavo nuo visu pampiu ir jam vieninteliai kurie tiko tai butent Favorit.

    Anonimas