• 31ats.

    Ar visada sutampa jusu ir partnerio noras poruotis laiko atzvilgiu?

    Gal labai sudetingai nuskambejo, bet nelabai moku korektiskai suformuluoti:)
    Pas mus buna taip, kad as nueinu miegot anksciau, o vyras uzsisedi prie teliko. Kai jis susiruosia i lova, as jau bunu imigusi, o jis pagalvoja "kodel gi ne?" ir imasi atitinkamu veiksmu:)
    Ar jums taip buna ir kaip i tai reaguojate?

    linelisIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Pas mus viskas labai paprasta.Mes visuomet sugulde vaikus,pasedim kartu,pasiklausom muzikos,aptariam kas buvo ir kas bus.Tiesiog bunam kartu.Ir vakare ,jei nera dideliu stresu ir turim jegu,dazniausiai bunam aktyvus.Jei ne-pagulim apsikabine ir dziaugiames silta antklode dviems,nes cia,kur as gyvenu ,iprasta porai miegoti po atskiromis antklodemis.

    vilem

  2. 5

    Aš irgi labai pykstu, jei mane kelia iš miegų. Pačioj santuokos pradžioj, tai dėl to labai dažnai susipykdavom.
    Na, o dabar jau vienas kitą gerai pažįstam. Tai vyras pabando prikelt mane iš miegų ir jei mato, kad aš neatsiliepiu jo gundymui, tai palieka mane ramybėj.
    Na, o siaip tai man reikšmės nėra ar rytas, ar vakras. Jei yra noras ir galimybės, tai nesvarbu kokiu paros metu tas noras sukilo :)

    trejetukas

  3. 5

    seip dazniausiai statistiskai, vyrai nori uzsiimti seksu is ryto o moterys vakare, todel dazniausiai partneriu norai nesutampa, bet viska galima pataisyti ivairiais budais, pvz romantiska vakariene gali abu nuteikti seksui, atitinkamas elgesys taip pat, seksualus rubai ar kokios kitos uzuominos. va problema del zadinimo tai lieka tik tuomet kai vienas kitaip nepasako t.y. nesikalbama arba nesiklausom, manau tai galima isspresti abipusiu susitarimu... ;)

    poolman

  4. 5

    Manasis nezadina is miegu, palaukia. Sita savitarpio pagarba mums labai svarbi.
    O galima bet kada, ryte ar diena,vakare... nesvarbu, tai dazniausiai abieju nuotaiku suderinimas. O iniciatyvos reikia minimalios,nesvarbu kurio.

    Linute39

  5. 5

    na kol mazoji buvo dar maza tai daugiau jai demesio skyriau tai vyra buvau uskriaudusi. o dabar kazkaip nekyla problemu:)

    mamyciuke

  6. 5

    va ziurek ir dabar tu nemiegi.:))) o man pats vidurdienis patinka.. kada vaikai mokykloje.. tada apie nieka galvot nereikia.. o kai vaikai namie tai ar rytas ar vakaras visviena itampa..

    gertruda

  7. 5

    Idomiausia, kad viena nakti as pagaliau pasiryzau "atsikersyti" ir pasizadinau vyra... Neatsimenu, kada paskutini karta maciau ji laimingesni...:)))

    linelis

  8. 4

    kartais sutampa kartais ne :)))) kai dirbom kartu, po naktines gryzdavom namo tai as jau budavau nusikalus o jis ne :D bet man del to problemu nekyla, dazniausiai abu to norime, kartais jis pirmas uzmiega, o as atsigulus ji zadinu..

    kristale

  9. 4

    O taip. ypac ryte. kaip mane nervina kaip jis pradeda lysti prie manes ankstu ryta. as dar miegu kokia 6 ryto.o jis man jau murkia:) kartais nusileidziu, bet kartais net susipykstam. na ka gamta yra gamta kiekvienam kitokia:)

    Baraniuka

  10. 4

    Aaaa, nu tai tada man gerai, manes niekas nezadina, nes vyras zino, kad jeigu uzmigau ar bent jau pradejau snaust, tai nebesusisnekes su manim, pradesiu burbet per sapnus nesamones, tai naudos is manes jokios tada. O as artimo miega irgi gerbiu, ir seksas nera man toks neatideliotinas dalykas, kad reiktu vyra verst is lovos del kazkokio poreikio :)))

    Agne