• 7ats.

    Su kokiais sunkumais, kliūtimis susiduriate gyvendamos su 10-15 metų vyresniu vyru? Ar pati jaučiate amžiaus skirtumą, kažkokį diskomfortą? O gal tik vieni privalumai?

    arcitaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maniskis uz mane vyresnis 19 metu :) sutariam kuo puikiausiai

    Justeee

  2. 2

    Nesamone vyras viresnis 15m sutariam puikiai juk ne metuos esme net ir su bendramziais gyvenat visko buna tai cia ir tas pats viskas yra

    Anonimas

  3. 2

    Is pradziu grazu bus .Taciau tas grazus santykiu darnumas,bus tik labai apribotam laiko tarpui.
    dazniausiai moteris-mergina desimties bendro gyvenimo metu etape,prdeda suvokti,jog savo graziausius jaunystes metus atidave visai ne tam zmogui ,salia kurio noretu atsidurti siai dienai.

    Anonimas

  4. 1

    tik privalumai.maniskis dauk vyresnis ir dziaugiuosi tuo.be galo mane myli jauciuosi saugi su juo ir mylima.ira isilakstes seimos zmogus.....

    mamukas30

  5. 1

    kazkaip nera jokio diskomforto,vyras vyresnis 11 metu.

    ruta26

  6. 1

    Sunkumų nebuvo visada padėdavo,bet po to viskas pasisuko ne ta linkme,kai buvo du kartus nusižengęs ir prigautas,dabar matosi kažkiek išsigando ir bijo likti vienas.Manau suprato,kad su tokiais žaidimais nieko nepasieks.Kalba eina apie melą,nekaltą pokalbį su svetima moterimi.

    Anonimas

  7. 1

    va va, prasideda. reikia galvoti pries prasidedant kaip bus... kiek as esu is pazystamu girdejusi, kad moterys prazysta, o vyrai vangus tingus ir is namu neistrauksi, o moteryms kurios vaikus uzaugine jau norisi ir paselti.

    Anonimas