• 3ats.

    Ar kuri bandete vaikuti vesti pas higienista ne nuo 3 metu kaip priklauso, o anksciau? Na taip ligoniu kasos moka tik uz vaikus nuo 3m., bet gal kuri vedete i privatu kabineta? Kaip vaikas jautesi ir kiek metuku?

    Mano 1,6men dukryte labai megsta, kad jei valytume dantukus po 5 ir daugiau kartu praso, as tuo dziaugiuosi, bet bijau kai sueis 3m. ir kai reiks pas higieniste lankytis kas 6men. jinai nebenores, tad galvoju o jeigu anksciau pradeciaus vest gal tai pasidarytu rutina?

    slaugaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As pirma karta girdziu,kad vaika 3-ju metu jau reiketu vesti pas higienista?Ar tai butina?

    grirute

  2. 1

    O iš kur jūs ištraukėte, kad reikės lankytis kas pusę metų - šiaip visur rekomenduoja - dabar net į darželius einant, reikia vieną kartą metuose tik, tikrai ne dažniau. Galit nuvesti ir anksčiau, tik patikrins esamus dantukus, ar nėra karieso ir ar gerai sudygę.

    Lulu

  3. 0

    na mes tik nuo 3 metu vedame pas vaiku poliklinikos higieniste t.y. nemokamai, maniskiai labai nesispyrioja, na nemalonu gi ir suaugusiam tas su vandeniu valymo etapas, tai ir vaikas pasiraito, bet mes namie turime Waterpik, ta dantų valyma pulsuojančia vandens srove ir ta naudojom nuo 2metuku tai vaikai priprato ir nebebaisu, beje geras dalykas visiems rekomenduoju.

    vejune