Atsakymai

  1. 3

    man atrodo, kad ne.. nes vyras registruotas prie savivaldybes, bet nesam gave jokio lapelio ar pan.. net nera sake

    samsung1992

  2. 2

    Tiktai reikia.as ilga laika buvau priregistruota pas tevus, nors gyvenau ne su jais daug metu, bet tevai turejo moketi uz mane.pas mus bent jau uz kiekviena asmeni atskirai paskaiciuojama suma jei daugiabutis.jei namas-mokama bendra suma, nepaisant to, kiek gyvena zmoniu, pagal siuksliu isvezimo daznuma

    busimamama2

  3. 1

    pirmą kartą girdžiu tokį dalyką, už šiukšles visada reikia mokėti, nepriklausomai ar jūs prisiregistravusi prie savivaldybės ar ne.

    Lulu

  4. 1

    tai zinoma,. tuoj reikes ir uz ora mokei kuriuo kviepuojate. ar galvojete, kad jusu siuksles turi uz dyka vezioti?.

    tikmama

  5. 1

    Bet jus prisiregistravus pas tevus, o ne savivaldybei, tai zinoma pas tevus priregistruoti zmones turi moket o savivaldybei klause kai buni priregistruotas ar reike?

    Anonimas

  6. 1

    Bet kai prisiregistruoji niekas nesake, kad reikes. Tai kaip db zinot? Kur kreiptis?

    Anonimas

  7. 1
  8. 0

    Nereikia, jus ten juk negyvenate ;)
    Juokinga kai zmones atsakineja net nezinodami ir dar net klausimo teisingai nesuprate.... kaip sakoma "nezinai tai geriau patylek " .... :)

    Anonimas

  9. 0

    o dometis turbut, savivaldybei reike?

    vaidutea

  10. 0

    samsung1992, tai pasidomekite jog nebutu skola didele. mums panasiai buvo su komunalinem, nezinojom, kad reikia moketi po 24lt ir atejo seimininkui rastas, kad anstoliam duodamas, nes 400 isiskolinimas, na ka susimokejome, o lapeliu jokiu negavom ir negaunam, sake reikia dometis patiems.

    tikmama