• 5ats.

    Kaip kovojate su vaikasi, kurie linkę daryti kitiems bloga(muštis, rengti patyčias). Tylite ar pasakote jų tėvams?

    Net mažiukų vaikų tarpe yra vaikų, kurie smurtauja. Psichiškai sveikas vaikas savo emocijas supranta, jas valdo ir neturi poreikio daryti bloga kitiems, o ka daryti su smurtaujanciais? zinoma kalti tevai, nes matyt tas vaikAs seimoja patiria patycias. Uzsienyje tokie vaikai butu atimti is tevu, o kaip mums pataisyti padeti? kaip atnesti geruma i ju seimas?

    vinipukasSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    anonimui
    Tokie vaikai su tokia elgsena "kad viskas galima" nebutinai is asocialiu seimu ,ar kaip jus sakot pasalpiniu.
    Ir is gero gyvenimo,kai viskas atnesta padeklo ,kaip sakoma tokiu ne kiek ne maziau. Tokie buna dar ir kur kas ziauresni,nes turi gera tevu uznugari.

    Anonimas

  2. 2

    pritariu, kad cia ir valstybes politika, nes valstybe sudaro visas salygas tokiems tevams gimdyti, nes duoda jiems soc bustus, nemokama maitinima, jiems visos privilegijos, o jie kaip nedirbo-taip ir nedirbs ir ju vaikai nedirbs, nes jie nelabai protaujantys, kad sugebetu dirbti, juos islaikys is padoriu pilieciu mokamu mokesciu , o jie ir toliau ses blogio sekla

    Anonimas

  3. 2

    Nereaguoju į tokius . Mano vaikas išmokytas tokių vengti. Neatsikirsti. Nes atsikirtimas sukelia didesnių problemų. Šeip tokių bėdų nėra. Jeiką pamatau užrinku. Išsilaksto į visas puses,tai dažnai stebi,ar nestebiu Todėl vengia jie patys kažko blogo daryti

    Anonimas

  4. 2

    vinipuka, pirma ne ju vaikus reikia taisyti,juos taisyti jau velu. O su ju tevais susidoroti, kurie tokiu i pasauli prileido.Cia jau valstybes reikalas, kokia aplinka isgyventi sukuria savo liaudziai,ta ir turi.

    Anonimas

  5. 2

    Ziurint nuo situacijos. Dazniausiai pati pamokau, jei reikia ir sutramdau,ir duodu i kaili negailedama. Tokie vaikai bijo skustis tevams, nes jie puikiai supranta kad daro blogai.Ir tai daro jau is anksto tycia apsisprende, nuovokiai. O jei dar spyriojasi ir gyncijasi,tada uz pakarpos ir tempiu pas tevus,ar grasinu policija. Laukiniai supranta tik bizuna. O padoresni,is puses zodzio patys iesko kompromiso,kad nenukentent.Nera tie musu vaikeliai tokie svelnuciai ir pukuoti,kaip gina juos patys tevai. Kuo daugiau toki pukuotuka isglostai, tuo didesne tikimybe,kad jis pasijus pasaulio bamba.

    Anonimas