Atsakymai

  1. 5

    saip tai neteikiu tam dideles reiksmes.. bet turiu susipirkusi visa puku patalyne kuria galima skalbimo masinoje skalbti, tai uzima mazai vietos ziemai padet, yra lengvi ir svarbiausia skalbiamai.. net ir plonesnes anklodes turiu skalbiamas.. atsikraciau visu vatiniu.. kuriu nei isskalbt nei isvalyt negalima..

    gertruda

  2. 4

    teikiu didele reiksme nes kai gerai isismiega geriau ir jautiesi! pas mane zasu pluksnu pagalves ir antklode taip pat is zasu pluksnu o ciuzinys paprastas.

    cindy

  3. 3

    siaip tai neteikiu bet labai noriu pirkti ta dormeo ciuzini tik nezinau ar jis jau toks geras kaip apie ji kalba.

    mamyciuke

  4. 2

    Miegam ant dormeo čiužinuko, o pagalvės tai pukų ir plunksnų (atrodo taip vadinasi, na tokia senovinė). O apsiklojam adijalu iš vilnos, bet man jis ir žiemą ir vasarą tinka. Va, dormeo pagalvė nei vienam netinka, nes pvz., aš mėgstu aukščiau padėta galva miegoti.

    elegancija

  5. 2

    pagalve man teikia didele reiksme,miegut tik ant dormeo nes ant kitu paskausta tiek spranda tiek nugara

    sheelsi

  6. 2

    Man svarbu, kad ciuzinys butu kietas, neidubtu. Tai toki ir turime. Atsimenu, kai mokiausi, pradzioj miegojau tokioj spyruoklinej lovoj ir buvau pasidejusi paprasta ciuzini, tai po keliu naktu, net vaiksciot normaliai negalejau, tiek nugara skaudejo. Net po ciuziniu lentas buvau padejusi. Tai jau tada super buvo. Po to nusipirkau normalia sofa.
    Pagalves svarbu turi buti labai labai neaukstos. Nei jei aukstesne, neuzmiegu. Tad manosios labai zemos. O kas jose, net nezinau-dovanu gavome is anytos, tai tas ir devim. Turim ir kitu, bet jau esam priprate prie vienu, tad nera reikalo keisti.

    jurc

  7. 2

    po kol kas gerai issimiegu ir ant paprasto ciuzinio, nelabai teikiu didele reiksme ciuziniu,svarbu patogus butu, ar turi gera varda ar ne tas nesvarbu man,, nes issimiegu puikiai po kol kas dar...
    na o pagalves net nzn is ko jin pagaminta is bet ne is naturalaus kamsalo, tik kaldra vilnos yra.

    Milana69

  8. 2

    Ilga laika miegojau visai be pagalves - kai mokiausi gal 9-toj klasej, perskaiciau straipsni, kad dauguma japoniu miega be pagalviu arba ant spec voleliu, dabar tiksliai nebeprisimenu, bet esme tame, kad tai patolina rauksliu atsiradimo laika:) Prisipratinau, o paskui net nepatogu buvo ant pagalves miegoti. Tik pries pora metu nusipirkau pagalve, dabar galiu miegot tiek ant jos, tiek be jos, o svetimoje vietoje retai kada randu sau patogia pagalve:)

    linelis

  9. 1

    neteikiu ypatingos reiksmes, ziuriu, kad minksta, patogi butu

    Dziungarija

  10. 1