Atsakymai

  1. 3

    Klausimas gal tas pats, bet atsakntys zmones ir istorijos jau skirtingos...
    Man ir nesuprantamas dalykas,kuomet klausimas labai plataus spektro,kam ji blokuot?
    Pas mane irgi "apsilanko" tie patys pasikartojantys sapnai.
    Bet as nedraugauju nei su jokia tykyba-dievybe-horoskopais-burtais... ir kitais briedais.
    todel nesigylinu i jokius briedus.
    Rytas prasideda dusu,pasportavimu... planavimu dienos,vakaro... ir t.t turiu nemazai veiklos,darbu,ir darba.. ir dar laisvalaikio ideju.. tai ner kada marazmeti ir svaigti apie neapciuopiamus dalykus.

    Anonimas

  2. 3

    turiu, turiu cia anketa, daznai lankausi, taciau pasireiksiu kaip anonime nes vyras uzmeta aki i mamanija. as daznai sapnuoju buvusi savo klasioka, ir visada sapnuoju, kad mus sieja silti santykiai, as jo gal kokius 7-8metus nemaciau, taciau buna sapnuoju net i savaite karta. nezinau kas darosi, jis man nieko nereiskia, as net neatsimenu tokio, o sapnuoju daznai.....

    Anonimas

  3. 3

    Anksciau budavo taip-identiskus sapnus sapnuodavau ir kas svarbiausia paciam sapne suprasdavau kad jau tai buvo :D nepamenu apie ka tiksliai

    busimamama2

  4. 2

    Turiu,dazniausiai sapnuoju,kad skrendu

    ruta26

  5. 2

    Danai sapnuoju traukinius arba gelezinkelio stoti. Arba laukiu traukiniu arba juo vaziuoju.
    Girdejau, kad mano sapnai reikskia, kad gyvenime einu tinkama linkme.

    Imbiere

  6. 2

    Anksciau sapnuodavau,kad vaziuoju ivairiom transporto priemonem.

    grirute

  7. 2

    taip, daznai sapnuoju kauno klinikas. kad vel suserga dukra ir mus guldo i ligonine o as vaikstau koridoriais ir nerandu kur ji paguldyta. vienur uzeinu - matau kazkokie zmones, pakalbam, einu i kita palata vel kazka kalbam ir vel ieskau. durnas sapnas kuris sugadina visos dienos nuotaika man.

    arcita

  8. 2

    Vienas varintas buna, kad sapnuoju miska, jame vaikstau, daznai grybus matau, zalias samanas. Bunu viena, bet man saugu ir gera. O kitas buna vandeny pluduriuoju, bet irgi visada grazus, ramus vanduo, dazniausiai ezeras, niekada neskestu. Bent viena is situ susapnuoju karta i savaite, nezinau, kodel.

    Vita_321

  9. 2

    Toks jau klausimas buvo,o atsakant į klausima tai buvo ir tebėra ligi šiol.Sapnuoju vaikus!:-)

    Anonimas

  10. 1

    As jau gal kokius metus bent pora kartu per menesi susapnuoju visas mirusias juru kiaulytes, kurias kazkada auginome kartu su buvusiu vyru, bet visos mire, ir neaisku nuo ko... Nors labai rupinomes jomis, ir pirktos buvo is skirtingu parduotuviu. Visada, kai sapne nueinu prie ju, zinau kad labai ilgai ju nemaciau, jo buna labai apleistos, be maisto, vos gyvos... Tada visada narveli sutvarkau, idedu maisto. Iskart matau kaip atsigauna... Jauciu kad kazka turetu reiksti toks sapnas. Nebent man ju mitys tokia didele trauma paliko pasamoneje... O gal nustosiu tai sapnuoti po to, kai pagaliau bus baigtos skirybos su buvusiu vyru. Tikiuosi.

    Yuki