Atsakymai

  1. 2

    Kartais tiesiog druska ir pipirai. Kartais majonezas česnakai. Kartais pomidorų padažas,ir česnakai. Ir visi man mėgstamiausi. Pasirenku tik kokį tuo kartu norėčiau.

    Anonimas

  2. 2

    majonezas, man geriausias "marinatas" pries gerai itrinant majonezu, vistyte itrinu tarkuotu imbieru,cesnaku ir kvapiaisiais pipirais,paslakstau siek tiek citrinos sultimis.Tada aptepu majonezu ir pamarinuoju 2-3 h ,tada pasaunu i krosnele, ar orkaite. jokiu riebalu papildomai deti nereikia. Dar galima i vista prikimsti uobuoliu rugstesniu, ananaso su dziovintom slyvomis. Superinis gaunas skonis.

    Anonimas

  3. 2

    Cesnakas, druska, pipirai, karis ir siek tiek aliejaus + kartais kmynai. Jei vistienos minkstoji dalis, kaip krutinele, viskas tas pats tik be kmynu

    matrioska

  4. 1

    Is tikruju nemegstu pirktiniu prieskoniu, naudoju tik naturalius prieskonius. Vista dazniausiai itrinu druska, pipirais, cesnaku, kmynais, palauzau lauro lapu, galiausiai uzpilu slakeliu aliejaus.

    Imbiere