Atsakymai

  1. 3

    :D pozoms turbūt kaip ir meilei, neturėtų duot reikšmės net amžius :D

    Anonimas

  2. 3

    Šį klausimą siūlau aptarti su savo antra puse arba seksologu,nes tai manau yra privatumo klausimas į kurį gali atsakyti vienas kitas žmogus kuris mėgsta tokią temą ...

    Anonimas

  3. 2

    samsung, prajuokinai :DDD

    Yuki

  4. 2

    zinau viena mociute, kuriai 85 metai ir ji be sekso negali :D draugas gerokai jaunesnis. juokingai skamba, bet ka padarysi..

    samsung1992

  5. 2

    Na, kazkaip sunkiai isivaizduoju kokius 60-70-mecius mylintis visokiausiom sudetingom kamasutros pozom :D Bet daug ir jaunu zmoniu labai imantriu pozu nenaudoja :) As asmeniskai kazkokiu dideliu apribojimu tame nematau.

    Yuki

  6. 2

    ne, kazkaip su amziumi to nesieju. ir jauni budami neisradingi arba tingus gali myletis kaip pensininkai - karta per menesi ir tik gulsciuku :D o senatvej kaip tik gal viska noresis isbandyti. cia gal labiau priklauso nuo abieju partneriu isradingumo, seksualumo lygio, sveikato bukles ir t.t. :)

    arcita

  7. 2

    na jei kaulai nelauzo,tai visos pozos tinka, i kurias sugebi isipaisyt pagal savo pageidavimus.

    Anonimas

  8. 2

    Kokie dar apribojimai? Nebent pat zmogus tuos apribojimus nusibres. PVZ jei visa laika zmones buvo lankstus, megavosi ivairiom pozom ir pyst, atejo pensija, ir fsio. nesimylet arba tik misionieriaus poza?????
    Raima , kas tau darosi, koki cia tyrima vedi,, Cia kiek zinau moteris jaunutes, arba pojaunes dar visai...

    matrioska

  9. 1
  10. 1

    Niekada apie toki dalyką nebuvau pagalvojusi.

    marinaaa