• 12ats.

    Kūdikis nemiega svečiuose

    Sveiki. Pusės metų kūdikis sunkiai užmiega svečiuose nakčiai, normalu? verkia iki rėkimo, tik žvakutė padeda užmigti kitoje vietoje..

    VakarėčiaMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ir karta i menesi pas senelius,toki maza tampyt visai nebutina.O seneliai,jei supratingi patys jei nori gali aplankyt zmoniskai ir dienos metu.
    Be to jei kaip sakote,karta ar du per menesi ten nuvykstate,tai viena bemiege naktis jokia tragedija,nei jums, nei zala vaikeliui ir be jokiu zvakuciu. bus tu bemiegiu naktu ir savo namuose,dar ne viena.Tai ka tada neieskosite problemu,kas nutiko vaikeliui, o is karto kysit zvakutes? jei nemiega,tam yra priezastis vadinasi,ir zvakutemis jos neisspresite.nei namie ,nei pas senelius. O issirekes vaikas ir be zvakuciu nuvargsta. Ir uzmiega taip pat saldziai.Tad kad miegojo,ir uzmigo butent nuo prikistu zvakuciu,po ilgo neramumo,verkimo tai dar klausimas.

    Anonimas

  2. 4

    O kam toki kudiki tampt nezinia kur,ir pyckinat visokia chemija zvakutes ? Vaikeliui reikia ramybes ir pastovumo, o ne to kas jums patogu. Normalu jei nustos miegot ir savo lovyteje namuose.Tokiems mazyliams daznai vargina ir pilvo diegliukai, ir kitokios miego issibalansavimo bedos. Noras valgyt,atsigerti (per vesi ar per silta aplinka) irgi gali neduot vaikeliui ramiai ilsetis ,uzmigti.negi dabar tik ir uzkaisiosite visais atvejais zvakutemis.
    Jei vaikelis neramus ne namu aplinkoje,tai ir netampykite jo po svetimus namus.Savo reikalus rezisuokite nors laikinai kitaip,kol isaugs is tokios priklausomybes pats vaikelis.Paaugs,spesit dar visur prisitampyti.

    Anonimas

  3. 4

    o kam sitaip vaika kankiti ir ji raminti zvakutemis? jums patiktu kad jus guldytu svetimoje vietoje ir raminamuju prigirdytu kad miegusita butumet? vadinas priezastis yra jumise kad pasigimdet vaika ir negalit buti naktimis namuose, juk palauk kada vaikas ugteles ir lakstykit pas draugus gimines ir artimuosius, o ne toki leliu zvakutem uzkisti kad miegoti pradetu, taip veikiat jo psichinia sveikata.

    bambaliukas

  4. 3

    Tai zinoma kad normalu. Juk svetima vieta. Juk jus pati tikriausiai irgi prasciau miegate pas kazka sveciuose? Kudikiai taip pat tai jaucia.
    Vaikas turi miegoti savo lovyteje, savo namuose...

    Yuki

  5. 3

    Neklausyt cia tu mamu,
    taip taip, neklausykit ... o kiskit ir toliau zvakutes ,,, Tampykit vaika po svecius. Vaikas tu sveciu is vis nesupranta, o kad to reikia jums, ir nereikia vaikeliui, tai jus ir kalti tik patys, del vaiko stresavimo.Kalti ,net noredami savo poreikius patenkint vos karta i menesi .Ir tai faktas!

    Anonimas

  6. 3

    Dauguma vaikų jaučiasi nesaugūs svetimoje aplinkoje, ypač tokie mažuliukai, jei vaiką sunku nuraminti ir verkia, tai reikėtų vengti ilgų svečiavimosi ar pasilikti nakvoti svečiuose, netraumuokit vaikučio, jis saugus jaučiasi tik savoj aplinkoj. Su laiku išaugs.

    Lulu

  7. 3

    mano mažiukas taip pat nemiegojo kitur. niekaip neužmigdavo. dabar 1,4 m jau po truputi užmiega pietų miegelio

    samsung1992

  8. 3

    Jei Jums skaitosi lakstymas pas senelius kartą į mėnesį, tai labai apmaudu. Ir tai buvo porą kartų, daugiau ir neliekame per nakt, klausimas toms, kurios apie tai išmano, o ne toms, kurios neturi ką veikti, ar naktį vyrai netenkino.

    Vakarėčia

  9. 2

    Mano mergina irgi nemiegodavo todel mes ir nelikdavom miegoti niekur su ja,visada namo vaziuodavom. Vaikui vistiek stresas,kitokia aplinka.

    Panther

  10. 2

    mes irgi turejom panasia beda. namie uztekdavo paguldyt i lovyte ir pati eidavo miegoti, o kai nuvaziuodavome i kaima, ten savo lovytes neturejo, tai man tekdavo uzmigdyti supant ant ranku. kartais uztrukdavau net ir valanda ir daugiau kol uzmigdavo. kol galiausiai priprato.

    Anonimas