• 4ats.

    sveikos. reikia patarimo - dangtelių dekoravimas. plačiau viduje

    reikia jūsų patarimo. po truputi pradedu ruošti Kalėdines dovanas. giminė, draugų ratas gan nemažas, tai kiekvienam nėra galimybės dovanų pripirkti. tai internete labai šaunių idėjų mačiau. tik kaip reikia papuošti stiklainiukų dangtelius, kad nesimatytų užrašų? medžiagėlės uždėjimas nelabai tiktų šiuo atveju. gal kokie tai dažai laikytų?

    samsung1992LaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    galit prie dangtelių viršus priklijuoti medžiagėle ilgesne, kad užsukus eitu su kokia virvele aprišti, labai jaukiai ir gražiai atrodo, ypač jei medžiaga linas - o raišteliai iš šiaudų, dar kokia tais dekoracija pririšt.

    Lulu

  3. 1

    Man irgi teko dekoruot dangtelius konservavimo parodai. dekoravau taip:
    Troskiniu dangteliai- dailiai istepiau skaidriais klijais teptuku visa dangteli ir ant jo sudeliojau rinktas gamtoje juodu-raudonu sermuksniu uogas,kvapiuju pipiru ir smulkesniu juodu grudelius, bei dailius mazycius lauro laapus. Dar kitas variantas,galima berti zirnius,pupas,saulegrazas. isdeliuota piesineli kai isdzius klijai galima padengti,kad ir bespalviu ar su nlizguciais laku.
    Galima delioti giles, citrinos zieveles,uobuoliu seklas, ar priklijuot dirbtiniu gelyciu,karoliuku, ivairiu kruopu ir t.t.
    Dar kitas variantas, nudazyti akriliniais dazais, ka piesite ir kokiom spalvom jau jusu fantazija.
    dar labai grazu paslepti uzrarus,po priklijuotuomis juostelemis,ar aplikacijomis,tada viska pdengti nagu lako geliu.Atrodis kaip trimate aplikacija.
    galima net uzklijuot "kepure" is samanu ir pauost kokiu drobiniu siulu kaspinukais. Tada gausiai supurkst stipriu plauku laku. Gali but ivairiu atspalviu,blizgesiu..

    Anonimas

  4. 1

    Galit kaip nors graziai folija uzlankstyti, grazaus rato servetele su kokiu lipalu bandyt klijuoė (panasiai kaip dekupazas), nudazyti graziai su nagu lakais.nebeprigalvoju :)

    busimamama2