• 4ats.

    Naujas isigaliojimas del vairavimo. Gal zinosit??

    Sveikos, as uzsirasiau i vairavimo kursus mokykloje geguzes 26d. turbut girdejot kad nuo liepos 1d. isigaliojo naujos taisykles, kad galima teorijos ir praktinio vairavimo nelaikyti mokykloje o eiti tiesiai i regitra ir issilaikyti. Gal zinot ar man reikia ir mokykloje jau vistiek laikyti teorija ir vairavima butinai nes uzsirasiau i mokykla geguzes gale ar galiu pasinaudoti tuo nauju isigaliojimu ir eiti tiesiai i regitra ? Kiek skambinu i regitra niekaip negaliu prisiskambinti ir paklausti..

    KristalelisKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1
  3. 1

    Bet jeigu as dar nelaikiau teorijos egzamino mokykloje tai as galiu pirmai eiti issilaikyti regitroje teorijos egzamina ir poto tiktai mokykloje ? Nes noreciau su vyru vazineti kuo greciau.

    Kristalelis

  4. 1

    Naujas istatymas tik del TEORIJOS egzamino, bet ne del praktikos. Nieks jus neleis laikyti praktikos egzamina, be mokyklos baigimo dokumento. Tiesiog teorija galit laikyti anksciau, nei mokykloj ir po to kai registroj islaikot teorijos egzamina mokinti jus gali seimos narys, kuris turi 5 metu vairavimo staza su M raide.
    Bet, jeigu jus uzsiraset i pilnus kursus, o ne eksternu, tai vistiek mokykloj reikes laikyti teorijos egzamina.

    Jolka123