• 29ats.

    sex puslapiai

    kaip jus reguotumet ir kaip toliau man elgtis radau sendien ryte kompo istorijoje kad vakar nakti kai as miegojau vyras ziurejo sexso puslapius nuogas merginas ...as dabar pasimetus net nezinau ka sakyt man jau slykstu kad jis tokius dalykus ziurejo kaip as miegojau... patarkit kaip elgtis...aciu

    pukelis2009Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 9

    Pabandyk su juo pasikalbeti, bet nesakyk kad apziurejai jog jis ziurejo tik uzsimik ar jam ptinka tokie puslapiai jai patinka tai ar juos ziuri ar daznai bandyk pasikalbeti, bet tik nepyk is karto.
    Mano vyrasir kartais nueina į toki sexsity or koks ten jo pavadinimas, bet man tai pasakes kad kartais ten uzsuka ir pati ten buvau ir maciau ka ten jau tokio tie vyrai pamato.
    gal taviskis nieko blogo nenorejo tik gal kokio smalumo genamas pasiziurejo. nepergyvenk, neismervink.

    mamyciuke

  2. 7

    Tai yra normalu!!! mes su vyru daznai juos paziurim. galiu pasakyti kad kai as dirbu jis manes negauna.tai viena akti prabudau ji radau net masturbuojantis pries vienas porn zvaigzdute. manau vyrams sex reikia greiciau fiziskai nei emociskai todel jie stengiasi save kazkaip patenkinti kaip ju moterys negali. nezinau gal as dar jauna bet suprantu butent taip. po to karto mes issiaiskinom kad jam pastoviai manes reikia,deja mes suprantam kad moteris nepastoviai gali. galu galia yra ir menesines ir t.t. jums reikia pasikalbeti.

    Baraniuka

  3. 6

    Mano manymu nieko jau tokio blogo nenutiko kad aki uzmete i sex puslapi. Juk sex puslapouose kitu neiesko.
    Bent jau mano tai tokia butu nuomone apie tai

    Mazute

  4. 6

    na mano vyras nesilanko tokiuose puslapiuoise, nebent as nezinau :D tik karta nustebino kai gulejom lovoi sako gal paziusim koki erotini filma kartu :)))) o jei ziuretu tai nezinau net... nepulciau gal... net nezinau ka pasakyciau...gal ir normalu.. juk neina pas kitas :)

    kristale

  5. 5

    as tai net nzn kaip sureguociau,gal susinervinciau pradziai,o poto pagalvociau kad nieko blogo cia neatsitiko,juk ne su kita moterim lovoj uztikai

    sheelsi

  6. 5

    Butinai pasikalbeciau su vyru pirmiausia.Nepulciau,lyg butu koki nusikaltima padares..,bet ramiai paklausciau,kodel eme dometis tokiais saitais,jei zinoma anksciau to nera buve.Gal zmogus siaip perzvelge fantazijai paivairinti,o gal jums reiktu pasikalbeti apie jusu santykius,gal rutina seimoje vercia vyrus dometis kitu moteru nuotraukomis..ar kazkas netenkina,apie ka jis tau nepasako...Sunku ir patarti,kas ju galvose,yra begale priezasciu,del ko jie lankosi tokiuose saituose...nebutu malonu,bet nedaryciau is to dramos ir butinai apie visus intymius dalykus kuo atviriausiai su vyru pasikalbeciau.Nenoreciau,kad ateity jis sau vel ramiausia kol miegosiu,nagrinetu toliau kitu moteru nuogus kunus.Gal truksta kokio ivairumo jusu santykiuose,o gal siaip uzsuko,na pasizvalge,pasizvalge ir tiek,gal ne istisai tuose saituose lankosi.Sekmes.

    geguziukas

  7. 4

    Tegu ziuri jis tuos puslapius gal idemu zmogui. Retkarciais!!!

    austeja0809

  8. 4

    Tai yra visiskai normalu ir ant jo pykti tikrai nereikia.ziuredamas siuos puslapius gal bus ,,kurybingesnis''.Ziurekit abu ir aptarkit.Gal jis gedinosi taves ar numane ,kad gali reaguoti neigiamai,tai ir ziurejo pasislepes.As saviskiui ziureti tikrai nedraudziu,kartais ziurime kartu.Bet vyrai kiek kitaip ziuri,jiems svarbi,,technika'', o man dvasingumo reikia.

    vilem

  9. 4

    kad ir ka man atrodo sakytum jam jis jei nores vistiek ziures, aisku nemalonu bet tu nieko nepadarysi.o myleti jis tikrai nesiliaus taves, bet as manau,o nuo to kad pazes i nuogas moteris, gal paklausk kam jam to reikia?

    cindy

  10. 3