• 42ats.

    Ar daug turite kosmetikos,veido ir kuno prieziuros priemoniu?

    Pas mane daugybe kuno prieziuros priemoniu,panaudotu vos kelis kartus.Pirkdama nauja,vis prisiekineju,kad nuo siandie pradesiu uoliai priziuret savo oda,bet po keliu dienu entuziazmas praeina,ir visi pylingai,kremukai,pieneliai dula lentynose...
    O kaip Jus?

    rimremVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    turiu nedaug turiu veido krema, kuno sviesta ,kojom krema ir viskas

    cindy

  2. 6

    as taip pat kaip ir tu :)) prisiperku visko ko reikia ko nereikia.. ir va dabar paziurejau kad pilni buteliukai stovo purskaliuku visokiu.. bet paskutinoiu metu kai einu maudytis vis uzsidedu plauku arba veido kauke, nes nupirkta ir guli.. reiks naudot :))) nes kai uzsidesiu kauke sena tai sutrauks veida kaip uzpak :D

    kristale

  3. 6

    Na pas mane kažkaip nera visko tiek daug vienas veido kremas kuri pastovei naudoju, keletas kuno losijonu 2-3bet stengiuosi naudoti, o va ranku kremu tai turiu gal kokius 8net vis perku geresni kad geraiu drekintu rankas.

    mamyciuke

  4. 5

    nedaug nes mazai tenka dazytis :) pagrinde nesidazau.o kuno prieziuros pakankamai :)

    deimantina

  5. 5

    Turiu ir perku koreikia. Dieninis naktinis veido kremas.Akiu ir makijazo valiklis tonikas. kuno lasjona naudoju. Ir dar tusa, akiu lupu piestuka seselius krempudra lupdazi. Tai sie daiktai visada turi but pas mane.

    austeja0809

  6. 4

    As irgi is tos serijos - perku,o gal prireiks. Taip ir stovi apypilniai buteliukai, anksciau dar sunaudodavau daugiau,o dabar laiko nebeuztenka. Kas patinka ir pritinka,tai uzbaigiu iki galo,o kas tik pabandymui buvo,tas ir tebestovi.Paziuriu,kad galiojimas nepasibaiges ir atgal i lentyna. Dabar ir as pristabdziusi sita pirkimo manija :)

    almyte7

  7. 4

    nera taip kad tureciau daug bet turiu kartais nusiperki kokia priemone o taip jos ir niekad nepanaudoji

    sheelsi

  8. 4

    Aš būsiu prie rimrem ir kristalės kompanijos:))) Prisiperku, pridovanoja, o paskui nebeturiu laiko kada visa tai sunaudoti. Be to, nesu vienos firmos ar linijos mėgėja, tai vis pabandau nusipirkti kai išgirstu ką nors naujo, o po kelių pasitepliojimų, vėl palieku stovėti. Nors kai pagimdžiau, jau nebepirkau jokios naujos kūno priežiūros priemonės, tai kiek tie stabdžiai mane laikys, pažiūrėsim:)

    elegancija

  9. 4

    Kosmetikos ir visų kitų veido ir kūno priemonių turiu pakankamai (nežinau ar dau ar mažai), viskas yra naudojama ir niekas nedulka lentynose ;)))). Gal nedulka lentynose dėl to, kad perku tada, kai tik sunaudoju, nes jei pirkčiau kaip noriu (dažnai, kas lb sunku atsilaikyti), manau dulkėtų lentynose ;)))

    Jurgusia

  10. 4

    na pas mane yra tiek, kiek man jos reikia, nes neperku to, ko nenaudoju arba nesusinaudoja turimi. Gal tik nagu lako buteliuku yra daugiau nei reikia, nes vis nusiperku, nes grazus, tai prie vieno rubo, tai prie kito, tai tik ju nespeju isnaudoti, o dabar isvis nereikia :) galima sakyti turiu stabdzius sioje vietoje :)

    Ausrine