• 7ats.

    Laba diena, susiduriau su tokia situacija, atejusi i pokalbi del laikino darbo i firma, mane priema dirbti, bet esme kad priema per firma HEADEX , darbas lietuvoje. Zodziu mane idarbina headex, bet dirbu maisto pramones fabrike pagal fabriko ikainius. Darbdavys headex, o darbo vieta fabrikas. Visi kalba normaliai, jog atlyginimas mokamas pagal fabriko ikainius, kad headex tik tarpininkauja, kad jokio mokescio neima ir panasiai, bet skamba kiek neitiketinai, tad klausiu jusu, gal jus esate kas susidure, ar galiu pasitiketi ir ramiai dirbti ar vistik nesamone cia? pasidalinkime patirtimi, galbut sis mano klausimas ir jusu atsakymai pades kitoms ateityje. aciu

    mama132Darbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    ir man taip aiskino. Darbo reikia labai ir skubiai. bijau kad neapgautu, kad nenusuktu kokios dalies atlyginimo ar panasiai.

    mama132

  2. 2

    Taip būna,darbovietė tave nuomuoja kaip sakoma. Jei firmos normalios,ir algos bus. Tokia situacija normali.

    Anonimas

  3. 1

    na nezinau apie headex,bet dirbau per biuro,tai jie nuskaito apie 50 proc algos

    ruta26

  4. 1

    mano vyras dirba per firma. tokiu atveju tu esi nuomojamas darbuotojas. jie pasiima kazkoki procenta sau, o likusius ismoka. jusu alga neturetu labai zymiai nukenteti, jei tik firma yra padori.

    Anonimas

  5. 1

    As dirbu vienoje imoneje tik per kita firma jau 3 metai,na ka galiu pasakyti,ta imone kurioje dirbu uz musu darba moka vienokius ikainius tai firmai,o firma mums moka maziau ( is ko tada tokios firmos egzistuotu ),bet alga kaip ir priklauso pervedama nustatyta menesio diena.

    daina

  6. 0

    mama132,as taip pat dirbu per biuro,jie ten pasako kiek jie moka valandini ir arba sutinki arba ne,jie niekada nepasakys kiek jie is imones gauna uz musu ta vadinamaja nuoma ir kiek pinigeliu nuo musu darbo pasilieka sau.

    daina

  7. 0

    ruta 26, o tai pasirasant sutartis ar buvo koks punktas, kad biuro pasiema sau atlygi ir dar net 50 proc ???
    jei nebuvo jokio punkto sutartyse tai gi galit ar galejote skusti, paduoti i teismus???

    mama132