• 7ats.

Atsakymai

  1. 4

    Taip teko jas isgyventi,praverkiau dvi dienas,o toliau stengiaus gryzti i darba,nes pasilikau viena ir 6men.nescia,laukiausi dvynuku.Dabar jie mano brangiausias turtas.

    Anonimas

  2. 3

    Teko,mano draugas mire.Labai daug dirbau,dar daugiau verkiau.Dar ir dabar praejus ne vieniems metams nubraukiu asara.

    grirute

  3. 2

    As siuo metu jas isgyvenu, jei taip galima sakyti. Mano buves vyras net ne ES pilietis ir skiriuosi as viena, tai issiskyrusi busiu tik mazdaug apie vasara...
    Nieko ypatingo nedarau kad uzsimirsciau, nes po to, ka man teko del jo iskesti ir kaip jis elgesi su manim ir sunumi, tos meiles jau seniai nebelike. Isvis atsisake bendrauti, jau mazdaug metai kai nepalaikom jokiu kontaktu, o tai dar labiau padejo pamirsti ji ir visus jausmus jam.
    Tiesa, buna daznai kad ji sapnuoju, kad sapne ji net myliu, ir vis bandau jo ieskoti, prasau kad sugryztu, ir pan... Ir visada po tokiu sapnu blogai visa diena jauciuosi. Nesuprantu kodel tokius sapnuoju.
    Dabar turiu suzadetini, esu mylima ir laiminga. Tai irgi labai padejo ir padeda negalvoti apie skirybas.
    Beje, kvaila dalyka padariau, iregistruojant santuoka Lietuvoje. Jei to nebuciau sugalvojus ("atseit" norejau irodyt savo didele meile...), dabar nereiketu sitiek laiko laukti, ir tiek pinigu moketi, kad gauciau istuokos liudijima ir galeciau tureti kita santuoka bei normalu seimynini gyvenima...

    Yuki

  4. 1

    lengvai isgyvenau, nes neturiu jokios teises savintis kito zmogaus, lai gyvena laimingas kaip jam patinka, kas is to jei per jega laikysiu kaip daikta, man nuo to geriau nebus, kitos su vyrais gyvendamos daugiau asaru islieja, nei as be vyro

    vinipukas

  5. 1

    as tai patyriau, bet buvo labiau sunku gal santuokos pabaigoje negu skiriantis,tuomet asaru buvo kadien kas antra diena,todel skyrybos man atrode tarsi issigelbejimas ir vienintele iseitis, nors aisku buvo skaudu vistiek, bet dar besiskirdama susiradau nauja drauga, jis tuo metu labai padejo iskesti, nors s jam net nearodziau jog skirtis man skaudu... na zodziu buvo kap buvo, po skyrybu praejus pusmeciui vel pameginom su vyru pradet viska is naujo, tai situacija dabar daugmaz gera jau kuri laika, bet niekad nesu tikra kaip bus toliau, gyvenimas nenuspejamas:)

    agnesm

  6. 1

    Skirybos-kaip istverti priklauso nuo skirybu pobudzio...ta as jau patyriau savo kailiu...Jei esi skirybu prasytoja ir buvo uz ka tada tu eisi teisman iskelusi galva,noresi puostis dzytis kazkam irodineti,kad tu stipri ir tu gali.Jeigu vyras prase skirybu,isejo pas kita,gere ir panasiai,tada tau slys zeme is po koju,vergsi ne diena ne dvi.Taip greitai skausmas nepraeina,reikia zmoniu artimu zmoniu palaikymo,jei vergsi i pagalve isikniaubusi nuprotesi,nebematysi gyvenimo,jei yra vaikai nekaltint reikia vaiku jie niekad nekalti del skirybu.Negalima sakyt i viska keik ir eik iskelta galva,o tai nelengva tu turi visa tai iskest,tik kiti lengviau kencia kiti sunkiau.As kai skyriausi ir buvau pateikusi cia Mamanijoje klausima,tai daug zmoniu mane palaike net privaciom zinutem,gyvenimus isipasakojo,kaip sekesi po skirybu,nebuna skirybu panasiu,visos skirtingos.As i teismo sale iejau skirybom iskelta galva,isejau taip pat,bet po valandos verkiau kaip mazas vaikas...vat ir rezultatas.Jei dar sirdyje yra meiles dalies dar buvusiajam tai viskas bus negerai,kai miegosi viena,negelbes taip greit net kitas zmogus vis primins buvusi,kai dirbsi namu ruosos darbus visalaik galvosi apie praeiti.Patarimas :daugiau buk tarp zmoniu,negalvok ir nebendrauk ta tema,nes jei ims guosti susigraudinsi.Vaikstinek kur nors,kokia veikla uzsiimk kur nebutu laiko galvoti,ir nepraeis viskas taip greit patikek.Is tavo klausimo matau,kad tau nelengva,perstumdinek namie baldus,kad nebutu taip kaip praeiti,paslepi visas buvusias foto ir albumus,su buvusiu paziuresi po metu juoksis pati.

    NORFA

  7. 1

    Tiesa, dar labai padejo atsikratymas visu su juo susijusiu daiktu, net ir maziausiu smulkmenu, kurios apie ji primintu. Gal tai bus patarimas kitoms... :)

    Yuki