• 7ats.

    noreciau paklausti kada susireguliuos ciklas?

    pas mane visada nereguliarios mm buvo, kartais ir puse metu nebudavo, noriu pastoti bet trys metai nepavyksta, ginekologe israse gerti kontr. tabletes. Kiek laiko man reikes jas gerti kad po to pastociau?

    virgaBandymas pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    visoms skirtingai,, nemanau, kad cia jums deretu ieskoti atsakymo.. reikejo su ginekologe pasikalbet

    samsung1992

  2. 3

    To nieks nezino,kaip tau ten bus, ir kas tavo organizmui normalu ar ne.
    Yra moteru,kurioms visa gyvenima menesines buna nepastovios. Ir tai nera nei kazkokia liga, nei kas blogai. tiesiog organizmas viska delioja svaip. O kodel butent taip delioja, ne visada ir ginekologe rasti atsakyma.
    Vartojant KT , is tiesu organizmas po kokios trecios pakuotes, jau gali ta ritma menesiniu pradet islikyti ir pastovesni. Ar net priverst tikset kaip laikrodi..
    nes chemija padaro savo tvarka, kiek kitokia,nei ja sukuria tavo organizmas.
    Kodel menesines nereguliarios, vienos trunka daug gausesnes,ilgesnes, kitos pateplioja nezymiai vos kelias dienas. Tam gali but 100-ai skirtingu priezasciu.
    pradedant nuo individualios fizines bukles, gyvenimo iprociu,ritmo,mitybos... ir iki nervinio streso, ivairiu sveikatos sutrikimu, at ligu.

    Anonimas

  3. 3

    pas mane irgi nebuvo reguliarios menesines,nepastojau pusantru metu, bet kai pradejaus tirti nevaisinguma tada uzkart uzkibo:) kad butu reguliaros menesines man buvo israse augaliniu vaistu,bet ne kotraceptiku,po 3 men susireguliavo

    benas10

  4. 2

    Mano mmm niekada nebuvo reguliarios,budavo,kad ir pusmeti be mmm,o kartais per pora men 3 kartus susirgdavau.nors pastojimui man tai netrugde.pastojau per 6 metus 4 kartus,nors isnesiojau tik viena.bet tai nera susije su mmm,bent jau man.
    mano draugei,panasi situacija,istyre jos hormonus,ir pasitido pas ja labai daug vyrisku hormonu.israse ivairiu tableciu,ji ju negere,bet gydes liaudiskai. Stikline silto pieni pries miega.raip ji pieneli gere berots menesi laiki,ir jau dziaugiasi antru vaikiuku.

    Anonimas

  5. 2

    aplamai,kiekviena moteris pastoja skirtingai, tam reikalui yra ir kitų priežasčių. Jei gersite kontraceptinius, tai tikrai tuo metu nepastosite, ginekologas turėjo jums nurodyti kurį laiko tarpą juos gerti ir kada reikėtų nutraukti. Tuomet nutraukus, ir sekate savo ovuliaciją, jei susinormalizuoja, tai tikimybė išlieka didesnė pastoti vaisingomis dienomis. Mes šiuo atveju jums niekuo nepadėsim.

    Lulu

  6. 2

    ji man sake gerti 3-4 men.

    virga

  7. 0

    Pas kiekviena moteri skirtingai man pavyzdziui susireguliavo per tris menesiu

    zieduvaldova