• 7ats.

    pasiulykite :)))

    Pasiulykite kokios veiklos namuose. Gal kuo pacios uzsiimate? Sedziu. Laukiu kol vyras gris. Zodziu uzsiemu namu seimininke :) noriu kazko daugiau. Noreciau megzti ar ka panasaus taciau nemoku :( o ir virbalu nera cia pirkti :( uk

    auksinesirdeleHobis ir pomėgiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gaminkit namini muila, dekoruokit zvakes su servetelem, dekupazas, papuosalai is karoliuku

    busimamama2

  2. 2

    As laisvu laiku mezgu,siuvu,ka nors pakeiciu namu interjiere, pagal metu laikus. Priziuriu gelytes auginamas namie, ar groziuos akvariumo gyventojais. Skaitau,lepinuos vonios malonumais,susitinku su draugem,einu i parka,parodas,sportuoju,pasedziu prie compo svetainese,kuriose galima si bei ta uzsidirbti. Pvz: probux. neobux..
    Ir vaikas visada salia :) ,kai ne darzelyje,tikrai netrukdo.Dar einame su dukryte i dailes-sokiu-muzikos uzsiemimus pamokeles.

    Anonimas

  3. 1

    kaip suprantu tu laukies? tad tikrai rasi mamyciu mokykla netoli ju visur pilna (isskyrus lietuva) ten ir busimu mamyciu joga ir daug kitokios veiklos tad internete paieskok ir nuvyk nes tai ne tik info sau bet ir vietiniu draugiu kurios tures panasaus amziaus vaikuti susirasi, o be to gali mokytis internet kad praaugus vaikuciu ir pradejus lankyt mokykla galetum pati darbo ir veiklos ieskot

    vejune

  4. 1

    Gaila kad as nezinau nei kur cia nueiti idomaus kazka pamatyti nieko. Sedziu sau namuose ir galvoju veiklos :) labai noreciau ismokti siuvineti. Ar internete galima mokytis?

    auksinesirdele

  5. 1

    Noriu kazko mazdaug rankdarbiu. Bet neturiu minciu. Gal pacios kazkuo idomiu uzsiimate? Rytu londonas

    auksinesirdele

  6. 1

    Knygu, zurnalu skaitymas (internete irgi yra daug ko idomaus, naudingo paskaityti), muzikos klausymas, sokiai, filmu ziurejimas, sportas, meditacija, grozio proceduros, maisto gaminimas, tvarkymasis namie, etc. :)

    Yuki

  7. 1