• 8ats.

    Ar 10menesiu kudikiui uztenka vieno miego per diena?

    maziukas jau triacia diena miega viena kart dienoje apie 2-3 valandas o kai ateina laikas antram miegui matosi kad nori miegucio bet pagauldzius i lovyte prasideda zaidimai, stojasi, vartosi kol galu gale pradeda zirzti..pasidalinkite kiek miega/ miegojo jusu vaikuciai?

    agnute88MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano mergaite miegodavo 2 kartus bet mazdaug po valanda, bet pasitaikydavo kad eidavom miegoti ir viena karta porai valandu, sulaukusi metuku pradejo miegoti jau tik viena karta. o dabar mums metai ir 4men. pamiegam pietu 1-3val ir vakare eina miegoti tik kartu su visais. isjungiu sviesa ir jei ji neisgirs kad ir as atsiguliau i lova miegoti, ji taip pat miegoti neis, kad ir tamsu kambary, vistiek vis stosis paziureti ka as darau. gal ir jusu vaikutis nenori eiti miegoti nes nori buti kartu su jumis, kad ir kaip yra pavarges. as tokiais atvejais atsisedavau salia lovytes ir glostydavau galvyte, nugaryte kol uzmigdavo.

    Anonimas

  2. 2

    Retai pavykdavo uzmigdyt antra karta.

    grirute

  3. 2

    Mano dukryte,atsisakydavo antro miegelio tokio amziaus.Retai pavykdavo ja uzmigdyt.

    grirute

  4. 2

    Pirmas sunus miegojo tik 1 karta per pietus, antras 2 kartus, 12 ir 16 val kazkur po pora valandu.

    liutukas

  5. 2

    Mano sunus,1metuku miega 1-2kartus dienoj.rezimo pas ji nera ivairiu laiku pabunda,tad kartais,uztenka vieno miegelio.miega per diena kazkur2 valandas.
    galbut jusu suneliui uztenka vieno miegelio,jei nera irzlus,piktas,....tai galbut jam to pakanka.
    pries menesi miegodavom 3 kart per diena,bet pats atsisake 3 miegelio.i tai ziuriu normaliai,jis zino geriau ko jam reikia.o migdymas per prievarta nieko gero neduos,nes miegelis neturi buti bausme,prievole,o malonumas.

    Anonimas

  6. 1

    dar priklauso nuo vaiko,maniskis miegojo du kartus

    ruta26

  7. 1

    mes esame metuku laiko,miegelio einame du kartus dienoje

    nade

  8. 1

    Mano sunus dar ir dabar (jam 2 metai ir 10 menesiu) miega diena po 1-3val.

    Yuki