• 27ats.

    Ar daug zinote seimu kur tevelis vaiko auginimo atostogose?

    Mano brolio zmona sausyje tures mergyte ir ju planai, kad jinai grista i darba, o jis sedes su maziuke..man tai neiprasta, bet pas ja darbe tokia situacija, kad direktorius geguzyje iseina i pensija tad jeigu jinai dirba ko gero ta veita jei atiteks, o jeigu ne tad tos vietos tiek ir tematys...

    gertrudaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    musu tevelis tose atostogose ir dar zinau pora

    sheelsi

  2. 3

    Kiek žinau dažnai tokie atvejai yra, dėl tolimensės karjeros. Bet prieš gerus 6 m. vyro sesuo paliko 6 mėn. sūnelį močiutei žiūrėti, o pati grįžo į darbą. Irgi ne iš geros valios taip pasielgė. Gerai, kad dar ir galimybė buvo su savu žmogumi vaikutį palikti.

    elegancija

  3. 3

    Na dėl to, kad iki 3 m. būtų su mamyte, sutinku 100 proc., bet kad labai jau menkos tos galimybės tiek išbūti. Viską lemia finansai.... Va ir aš, norėčiau iki 3 m. būti namie, bet kai dar du paaugliai vaikai ir išgyventi iš vieno vyro atlyginimo...... tai jau geriau leisti vaikutį į darželį, o ne badauti (labai vaizdžiai pasakiau, bet tiesos tame yra).

    elegancija

  4. 3

    Nežinau, ar galėčiau aš atsisakyti šeimos ir grįžti į darbą....., ko gero ne, kad ir karjera gera būų. Aš ir dabar nenoriu palikti savo dukrytės su kuo nors kitu, o jau apie darbą iki metų tai net ir negalvojau. Manau nuo kokių 6 mėn. amžiaus jau galima būtų susikeisti vietomis, nes tikrai, pirmomis dienomis mamos vaikeliui niekas neatstos. Žinau keletą šeimų (iš darbo), kai vyras išėjęs tėvystės, bet tikrai ne nuo pirmų dienų.

    elegancija

  5. 3

    Vyro pusbrolis buvo vaiko auginimo atsotogose,nes jis buvo beprarandas darba,o zmona dirba gerai apmokama darba.
    Mano vyras 6 sav eis vaikelio augint,nes jam priklauso is mano dekretiniu.Cia Norvegijoje.
    Bet siaip,manau,vaikiukui geriau su mama pirmus men but.Ypac,jei ji pati gali maitint.juk neprivezios tetis kudikelio i darba,o ir tie nusitraukinejimai,man irgi ne prie sirdies.va taip as manau..

    rimrem

  6. 2
  7. 2

    Asmeniskai neturiu tokiu pazistamu seimu, taciau tai jau tampa iprasta,manau, jei seima taip nori, tai kodelgi ne :)

    Indruke

  8. 2

    Pas mus vvras vaiko priežiuros atostogose.

    mamyciuke

  9. 2

    Mano bendradarbis išėjo vaiko auginimo atostogų, nes jo žmona niekur nedirbo prieš nėštumą. Tai dabar jis uždarbiauja papildomai, o žmona vistiek būna su vaikučiu :)

    trejetukas

  10. 2

    as asmeniskai pazystu keleta seimu kur mamyte dirba o tevelis augina vaikiuka ;)man grazu bet pati nesiryzciau taip...visgi mano nuomone tokia kad tevelis turi uzdarbiauti o mamyte auginti vaikiukus (aisku tevelis irgi turi padeti buity bet ir dirbti )..as valanda palieku vaikiukus vienus ir negaliu apie nieka galvoti kaip tik greiciau gryzti namo,tai dirbti kasdien ir nematyti kaip vaikutis auga tai negaleciau...uzgrauztu sazine...:(na o kai vaikiukai paauga tada beabejo ir darbuotis...:)))

    Pearl