Atsakymai

  1. 2

    Na, eskapele , jei jau buvo kas pakibe, tai irgi medikamentinis abortas. Tik labai ankstyvoje stadijoje.
    Medikamentinio aborto jokiu budu negalima darytis, esant didesniam nei 2ju savaiciu nestumui. Nes kaip issivalys gimda,ir kaip salinsis prisitvirtines prie jos sieneliu vaisiaus placenta , nuo to priklausys ir tolimesnes gresmes pasekmes,kad kazkas liks, ir gali del to kilt adrenacija.Tiksliau likes,neissivales audinys ima puti. Kas pasekmeje sukelia pirma toksikoze, toliau pulpita, o toliau ir kraujo uzkretima, sepsi.
    Darantis medikamentini aborta, yra labai didele gresme,kad to nepakaks, ir vis tiek,teks dar karta darytis valyma, tik jau su intervencija.

    Anonimas

  2. 2

    Girdejau, bet asmeniskai nezinau ar drysciau viena namie taip padaryti, jei ir reiketu. Pvz, del kazkokiu negeru dalyku kaip apsigimimai ir pan...

    P.S. Ji klausia greiciausiai, nes gi kaip cia viena viska apie save pasakos, o kitos ne :D

    matrioska

  3. 1
  4. 1

    Man taip pat teko girdeti, kad tokia priemone yra labai rizikinga moters sveikatai, galimos komplikacijos gali buti mirtinos.

    Gliukas

  5. 1

    Girdejau.
    Mano nuomone yra neigiama, jau geriau lygoninei, nei neaisku ka gerti, o paskui taip ir mirti galima.

    Jolka123

  6. 1

    Skaiste: eskapele tik is dallies abortas- jis sustabdo kiausinelio ovuliacija t.y. nuzudo kiausineli kas dar nera abortas tai tiesiog kontraceptine tablete su kur kas didesne hormonu doze, kita vertus jis stabdo vidinio gimdos sluoksnio susiformavima kas gali neleisti jau apvaisinto embrijono isistvirtinimui ir tada jau abortas..
    Nestumo cheminis nutraukimas jau yra tipiskas abortas atliekamas iki 9 savaiciu nors daugumoje saliu leidziama iki 5 savaites t.y. iki embrijono sirdutes pirmuju duziu. Pirma tablete nuzudo vaisiu, kita skatina gimdos susitraukimus. Tai labiau skausminga mamai, bet maziau skauminga vaisiui. Normaliose salyse tabletes duodamos tik gydytoju kabinetuose nes pirma butina isitikinti kad nestumas yra gimdoje (negimdyminio nestumo metu galimas nukraukiavimas) ir po to butinas ultragarsinis tyrimas kad vaisius pasisalino, nes kitu atveju gali vystytis piktyvinis navimas

    slauga

  7. 1

    Atsiprasau, ne taip supratau.
    Na, as manau kad jei jau tikrai moteris nusprendzia darytis aborta tai tik klinikoje ir su pilna narkoze.
    O jei namie tai turbut po to visa gyvenima butu baisu tokia "procedura" prisiminti...

    Yuki

  8. 1

    o kas sake kad noriu???cia tik uzklausa ,nes daug apie ji rasoma...

    renaciuke000

  9. 1

    Zinoma kad blogai manau. O kodel norit darytis aborta??

    Yuki

  10. 0

    As manau, kad abortas yra kiekvienos asmeninis pasirinkimas, niekas kitas i jusu kaili neilis... Pati turejau du valymus, is kuriu antras buvo medikamentinis, tai galiu pasakyti tik tiek, kad geriau rinktis medikamentini.
 Nusiurbima man dare ligonineje su narkoze... mano organizmas jos nepernesa, tai tris paras pykino nuo kiekvieno vandens gurksnio, galvoje rukas, net vairuoti negalejau, jau nekalbu apie darba. Ir skausmai po jo tesesi ilgai. 
Su medikamentiniu tai tik kazkiek pakraujavau, bet nebuvo bloga ar silpna, viskas praejo labai lengvai. Zodziu, nera ka lyginti, medikamentinis valymas tikrai geriau nei abortas pas koki kreivaranki ginekologa. 
Tik jeigu darysites medikamentini, darykite tik saugiai ir su kokybiskais vaistais.

    Anonimas