• 13ats.

    turiu toki neiprasta klausima uzblokuosit tai tiek to :)

    kaip moteriai elgtis jei vyras jo nepatenkina? Sakykim abu nori myletis bet vyras greit baigia ir moteris nespeja na visas mylejimas gaunasi kokias 5min :) ar juos gali istikti santykiu krize nes moteris negauna to ka noretu ir kaip vyrui padet nes jis pilnai nepatenkina moters? ar jums jusu pazistamiems buvo tokia problema?

    juvrateSantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o gal reiktu pameginti pakeisti aplinka? nes buna, kad jei visada miegamajame vyrui gaunasi tik kaip koks siaip ,,smegenu atlaisvinimas", yra net rekomenduojama savaiteje karta paivairinti sekso vieta.

    samsung1992

  2. 4

    keista,atsakai lyg ir ten kur reikia,oatsakymas atsidure ne pagal paskirti, ir ne tik man sia tema . :) soriukas.

    Anonimas

  3. 3

    Panaudojus Epidura ,pvz: mane maziausiai domintu jusu savijauta ,kas jums gerai ar blogai. Nors ir "mirstanti" vistiek privalesite,nors keturiom ropstis ir priziuret savo kudiki.
    Pats svarbiausias ivykis po epiduro tenka ne jums , o kudikio atejimo i pasauli apsunkinimas. Nes naudojant nejautra, jus isvis nesuprasite kada jis gimsta, kada stngintis,stumti, ir t.t..
    Taigi jei gyd. ims jus dresiruoti ir vykdyti ju paliepimus,tai kaip susisnekesite,kaip ka suprasite,toki finala ir turesite. Vis tiek neisvengsite,nei tarpvietes kirpimo, o jis bus ir dar ziauresnis nei stngos metu. Dar labai svarbu zinoti fakta, kad po pasyvaus gimdymo,vos gimus kudikiui,jei vaikutis net ir sekmingai "praejo" gimdymo takais, jokiu budu negalima nukirpti virksteles bent pirmas 7 minutes.
    Nes didziausia siu vaistu problema yra ta, kad smarkiai sumazejus saremiu intensyvumui, nepakanka spaudimo,padavimo pulsuojancio kraujo i vaikelio gyvybiskai svarbius organus per virkstele.Kudikis labai apribojamas dieguonies gavimo deficitu. Otai gali but rimtu pasekmiu priezastimi. Todel anksciau nukirpta virkstele, sukelia stipru soka, del oro trukumo.
    Gauti epidura - Tolygu gimdymo veiklos laiko sustabdymui.

    Anonimas

  4. 3

    Seksualiniai santykiai labai svarbus poroje, jei taip nutinka nuolat-reikia spresti sia problema, paskutiniu atveju kreiptis pas specialistus.paprasciausias variantas man sauna i galva tai prezervatyvai, kurie skirti specialiai tam, kad prilaikytu vyro baigima.yra kiekvienam beveik prekybos centre, istempti kazkuo ar tai storesni jie negaliu paskayt.kitas variantas-kai greiy baigia mylekites antra kart-gal ilgiau istvers

    busimamama2

  5. 2
  6. 2

    Pas mus irgi buvo tokia situacija, manasis net nervuodawos jau kai paklausdawau jau baigei :D bet su laiku vis ilgiau ir ilgiau iseidawo, reikia dazniau myletis ir su laiku vis ilgiau gaunasi, beto kai vyrui jau pareina tegu pristabdo :) poto vel pradeda, su laiku viskas susitvarko :)

    santa22

  7. 2

    na jai ira tokia problema lai vyras pirma jus patenkina oraliniu poto lai jau jis baigia:)

    mamukas30

  8. 2

    Yra tam skirtom priemones kad atitolint vyrui pvz: vyriskos apsaugos priemones kurios atitolina tada pavyktu galbut abiems , beto patarciau vis badyt naujoves ,ivairesnes pozas kad atrastumet tokia kuri ir jum tiktu.sekmes

    lover19

  9. 1

    yuki tu visai istvirkus tai tau vyras netgi laizo oho kaip ta pacia burna galima sventa duona valgyt

    Anonimas

  10. 1

    sargio naudojimas vyrui atitolika finala, be to vyrams su amziumi irgi ilgeja procesas. Gal vyras nieko pries pirma finala patirti oraliniu budu o tada antram procesui jam reiks ilgesnio laiko tada ir moteris patirs orgazma

    slauga