• 6ats.

    Isbere iskilusiais kietais spuogais, gal kas zinote kas tai galetu buti ar nuo ko galejo?

    Pries kelias dienas mano dukrytei kojyte ir petuka isbere tokiais kietais iskylusiais spuogukiais, bet net neisivaizduoju nuo ko taip galejo atsitikti, galvojau gal nuo prakaito, bet maudemes ir vistiek nepraejo, nuo maisto taip pat nemanau, kad galejo.... Gal kas esat su tokias spuogeliais susidure?

    iirinaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Visiskai sutinku su rimrem, nemacius spuogu, negalima pasakyti nuo ko jie ir kodel beria. Net ir seimos gydytojas apziurejes ne visada pats nustato diagnoze,o siuncia pas odos gydytoja,tai mes siuo atveju tikrai ne patarejos.

    almyte7

  2. 2

    mums ir taip buvo, taip atsitiko kai gulejom ligonineje. nes nebuvo salygu vaikuti ismaudyti, bet parvaziavus namo iskarto i vone. as maudau kas antra diena, mums 6men. sako per daznai, bet maniskui patinka:) ir i vandetuka ipilu aliejuko, bet alieju pilu kai muilu nesiprausiam. tai mazdaug kas antra prausimasi. ir viskas pasimirso po keliu maudyniu. dar sudocrem naudoju. manyciau cia reik pastebeti kaip viskas vyksta, gal tikrai elergija? maniski nuo sauskelniu buvo pabere. Linkiu kuo greiciau tais spuogais atsikratyti

    Vytaute

  3. 2

    Greiciausiai kokia nors alergija, tik neaisku nuo ko, nebutinai gali buti nuo maisto.

    Indruke

  4. 2

    tai va kad pas tuos odos gyd.neimanoma patekti,reikia laukti vos ne men.eilej:(((

    iirina

  5. 2

    Tu gal geriau parodyk dukryte gydytojai.yra daugybe priezasciu,kodel spuogai auga ir tik medikas gali nustatyt tikslia diagnoze..

    rimrem

  6. 1

    mus taip pat išbere, bet as kada seseles paklausiau, tai patare kremuku bepathen patepti. Gaila , kad nera mamycių kurios patartų, jos tik pas gydytoją gali nusiųsti arba parašyti ''nezinau'' ir uz tai gauti pliusiuką, tada geriau visai neatsakinėtų, nes kad pas gydytoją reikia nueiti kiekviena žino

    vinipukas