Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Kartais atvaziuoja mazuju draugu.Ar einam i kokius renginius,teatrus,i lauka pasiaust.Retai kada namuose liudim:)

    grirute

  3. 3

    Įvairiai. Kai būdavo šilčiau, visad važiuodavom į gamtą su visa šeima. Dabar kartais nueinam su vaikais į teatrą, tai į kokią kavinę, tai į svečius. Su vyru dviese labai retai kur išeinam.

    marcipana

  4. 3

    Sėdim namie.. Paskutinį kart kakur pavakarot mieste buvau liepos mėnesį berods, o anksčiau čiut ne kiekvieną savaigalį eidavom su draugėm pasisedėt :)

    Talvi

  5. 2

    Leidziam laika arba namuose skaniai gaminames valgyt arba einam i svecius ar aplankom senelius :)

    lover19

  6. 2

    visada su vaikais na musu jau nebemazi mes net i jav kartu keliaujam aplankyt mociutes, o siiap savaitgaliais i renginius i teatra, na daznai sestadieniais musu tevelis turi dirbti ir as daznai dirbu tada pasidalinam vaikais ir imam juos kartu.

    vejune

  7. 2

    Mes abu labai aktyvus,.Tad ir savaitgaliais turime daug veiklos,ir ivairiu ideju. Daznai randame ivairiausiu idomiu uzsiemimu bei pramogu ,kur kartu buna idomu ne tik mums,bet ir dukrytei. Lankom bendro lavinimo muzios-dailes-sokiu bureli. Buna vakarojam ir su draugais namie,ar kitur susigalvoje ivairiu temu pramogu.buna aplankom senelius,ar maunam kur i gamta,ar kokia mini kelione.
    Zodziu daug visko veikiam.

    Anonimas

  8. 2

    Arba sėdim namie visi,arba išeinam į svečius visi,būna ,kad išeinam vieni abu,vaikas pas močiutę. Pagal aplinkybes,kur einam,ko einam,kiek užtruksim,nes jei planuojamas grįžimas naktį,paryčiais ,tai juk vaiko nesivesi.

    Anonimas

  9. 1

    Mes retai kada sėdim namuose, nebent vaikai serga :) O šiaip važiuojam tai į kaimą,tai kažkur į mišką pasivaikščiot,tai į miestą pasivaikščiot,tai prie jūros nulekiam arba į kokį akropolį,nuvažiuojam. Randam mes tų užsiemimų,o ir paprastą dieną retai kada namie sėdžiu aš dieną,didieji į darželį,o su mažiuku visuomet kažkur einam :)

    Keituks