Atsakymai

  1. 2

    Atsistoti tai kazin....domisi aplinka, fugena savo kalba, daug vaiku net neropoja tokio amziaus kai kurie.na turbut daiktais domisi labai.

    busimamama2

  2. 2

    Pamenu tik trečio, mažiausiojo pasiekimus. Atsistodavo įsikibęs, šliaužiodavo, sėdėjo nepasirėmęs.

    marcipana

  3. 1

    Mokejo pats apsiversti nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai; jau bande sestis; ropojo; laikomas uz pazastu spirdavosi i grindis; imdavo, apziurinedavo visokius daiktus, zaislus; pradejo labiau stebeti aplinka, atkreipti demesi i daugiau visko; mego zaisti "ku-ku" zaidima; etc.

    Yuki

  4. 1

    Mano sunus pradejo ropineti budamas 9 menesiu.ir niekad del to nesijaudinau.
    o kad pargriuves nesikelia,manau cia musu,mamycuy kalte.nes mes iskart puolam kelti.maniskis taip pat darydavo,pargriudavo,ir guledavi,kol nepakels kas.o kai nekreipdavau demesio,pats atsikeldavo.ne is karto,bet po truputi,truputi,.... as vis pagirdavau uz ji uz tai,kad toki saunu darba padare-pats atsikeldavo :-) visi vaikai vystos skirtingai,vis sah kartodavau,nes internete visko prirasyta,ir kuo daugiau skaitinedavau,tuo labiau bijodavau :-)

    Anonimas

  5. 1

    As labai susirupinus nes daktare sake kad tokio amziaus jau turetu sliauzti o jis ten nebando,sedet sedi pats tik retkarciais jei nuvirsta ant sono tai pats jau ir nebepasikele,o isitveres i mano rankas atsistoja

    Anonimas

  6. 0

    Nu tai aciu mamytes,lauksiu kantriai savo mazylio tolimesniu pasiekimu:)

    Anonimas