Atsakymai

  1. 4

    Kuo daugiau maitint, kuo daugiai glaust prie kruties.zodziu dirbti kaip reikiant

    busimamama2

  2. 3

    Žindyti galima net ir mėnesiui praėjus. Aišku, pienas atsiras ne iškart. Svarbu atsisakyti visų buteliukų, o mišinį sumaitinti geriausia būtų per papildomo maitinimo sistemėlę, prijungiamą prie krūties. Taip bus stimuliuojamos pieno liaukos, o kūdikis prisimins, kaip žįsti. Kitu atveju gali pykti, kad jam siūloma tuščia krūtis. Taip pat būtu puiku tarp maitinimų traukti pieną rankomis ar pientraukiu. ne mažiau pusvalandį, nesvarbu, kad pienas nebėga. Įdėjus darbo ir pasitelkus kantrybę vėl galėsite mėgautis žindymu ir aprūpinsite savo vaiką puikiausia dovana - savo pienu.

    marcipana

  3. 3

    Galimybe zinoma yra, nors ir neipatingai didele, jei jau dinges pienelis,kad ne laso net ner.
    O jus jau sergat menesinemis? Jos sugrizo ?
    Jei taip, tai zenklas, kad pieneli susigrazint bus sunkiau, nes organizmas jau grizta, i pogimdyvines vezias..
    O ,kad jis atsirastu,tai pagrindinis dalykas, vaikeliui vel reguliariai duot kruti., Jei neima,megint nusitraukinet,bei gerai maitintis,gert daug skysciu. Taciau tik masazuojant krutis,meginant skatint vel pradet atstatyt pienuko stimuliciacini procesa,kad imtu vel gamintis,tikimybe mazesne.Geriausia priemone tai naturalus artumas su vaiku ,zindant is kruties.Bet irgi ne visad,gali but sekminga :(.
    Cia jau viskas nuo jusu fiziologijos.
    Jei negalejot maitint kudikio del rimtu priezasciu,ta visa menesi,kai nemaitinot, tam kad isliktu pienelis reikejo ji bent jau pientraukiu nusitraukinet ir ispilt,kad neneustotu mazetu,ir nedingtu. O dabar jau organizmas "supranta",kad gavo zenkla,jog nera poreikio jam gamintis.

    Anonimas

  4. 2

    Šiaip jau, geriausia būtų kreiptis į mama mamai savanores.

    marcipana

  5. 2

    Bandyt duot kruti,jei vaikas neprotestuos,gal pavyks vel maitint.

    grirute

  6. 1

    Niekad nesuprasiu mamu, kurios sutinka kad KITOS mamos maitintu MP ju vaikus... Juk sakoma kad MP suartina vaiko ir mamos rysi ir t.t., tai ka, nejau su svetima moterimi suartes? Kazkokia nesamone.
    Tikrai geriau misinukai nei kazkokios kitos moteris MP...

    Yuki