• 7ats.

    Norfa ar Maxima. Kur palankesnes salygos darbuotojams norfoj ar maximoj?

    Sveikos,norejau paklausti gal kurios yra dirbusios ir maximoj ,ir norfoj (nesvarbu kasininke ar sales darbuotoja) kur palankesnes salygos darbuotojams, pvz: pietus,lankstesnis grafikas,gal kokios nuolaidos,kaledines dovanos :) o gal jau neliko niekur zmogiskumo ( va kaip vienoje darbovieteje is algos nuskaiciuoja pinigus ir nuperka sventem dovanu kuponus uz tavo uzdirbtus pinigelius..graudu..)Pasidalinkite mamytes savo patirtimi.

    klausuteDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ai, ir toje maximoje nusukinėja pinigus iš kasininkių, kuriuos aišku turi ir sumokėti. Nekalbu apie 2lt ar 10lt kai galbūt per netidumą prarandi atiduodamas grąžą. Kalbu,kad nusukinėja kai nuiminėja kasą. Buvo apsukę 100lt, bet pasakiau,kad tikrai nemokėsiu, nes mačiau kaip vyr,kasininkė Z ataskaitoje parašė,kad iš kasos iššima didesnę sumą, nei ji buvo X ataskaitoje. Sužiūrėjo čekius, patylėjo ir greit nusuko temą lyg niekur nieko :)

    Talvi

  2. 2

    Aš tai kokius pusę metų nėjau į maximą, kai padirbau dvi savaites švenčių metu.
    Užsidirbau daugiau nei RIMI, nes maxima moka ir už greitį kasoje, o aš buvau greita.
    Beeet reikėdavo ir mokesčius priimti, ir išgryninti pinigus SEB klientams, mokėti belenkiek kodų, dar jei nepastebi lipduko,kad nukainota, tai iškeikia bobutės kaip nežinau.. Grafikus belenkaip sudelioja, o kad tau koks egzaminas ir prieš sudarant grafikus įspėji tai vistiek kaip specialiai padaro,kad diena reiktų dirbt.
    O neduok die, žmogus visus teleloto bilietus esančius kasoje nupirks, tai paskambinus vyr.kasininke taip iškolios,kad norėsi atimt iš to žmogaus bilietą..
    Atėjus pas referente tai nei laba diena nepasako, susiraukus kaip šikna..
    O tais metais dovanų davė saldainių dėžutę.
    Kai tuo tarpu RIMI visiems darbuotojams davė: šaldytą antį, šampano butelį, saldainių, mandarinų..
    O Norfa gi visi labai skundžiasi, tai vien tik burbėjimą girdėsi,manau..
    Jei tik yra galimybė tai eikit į Prisma arba RIMI.
    RIMI visi turėdavo nuoliadų korteles 5proc ir kolektyvas labai šaunus - jauni kolegos, direktorė miela, net moterys iš "viršaus" eidavo į kasą jei daug žmonių būdavo. Net salės ir sandelio darbuotojai mokėdavo kasa dirbti, kad tik prireikus būtų sumažinamos eilės. Už viršvalandžius visad sumokėdavo. :)

    Talvi

  3. 2

    nei viename prekybos centre nera jokio zmogiskumo, ten tave issiurbe is paskutinio ir aciu nepasako.

    simona93

  4. 1

    negaliu atsakyti i jusu klausima konkreciai, bet isgasdint nenoreciau, tiesiog parasysiu ka esu girdejusi, zmones labai skundziasi, viena drauge dirba 4dienas, 4laisvos maximoj, tai sake per tas ketures iseigines nepailsi, nes tiek nusivaro, beto tu ne tik sedesi prie kasos, dirbsi ir sales darbuotoja, apskritai kur nuvarys, kitos dvi pazistamos bande dirbti, bet pabego, sake nepavilko kruvio, cia norfoj...

    Anonimas

  5. 1

    Atlyginimus gali pasiziureti kiek-gauni.lt

    Anonimas

  6. 0

    Esi dirbus Iki (palink) ir Maximoj. Ir dar kart I Maxima grizau, nes ten geresnes salygos man. Buna visko, dirbas psihologu -kasininku, nes marga liaudis ir turi buti stipri.visos koleges,ilgametes-auksines,nes klientai taip issogdina,ismokina,tiek bendravimo pamoku aptureta,Kad tik fainios gali ten dirbti.jei linkusi verkti ar konfliktuotis,Tai ilgai ten neistversi ar taves nepakes. Man kolektyvas patinka.mes, pardavejos prie arbatos viskas issikalbam jei buna sunku su pirkejais,tarpusavyje stengemes bent buti geros viena kitai.tas padeda nepaluzti,jauti kito zmogaus palaikyma,patarimu ka daryt tokiuose situacijose.bet visumoj daugiau geru pirkeju:) dirbu jau kelis metus pc. Aisku, dar galetu duot daugiau laisvu sventiniu dienu,savaitgaliu, palankesniu grafiku,valanda seimose moterims.. bet stambi imone,stabilu,beveik visur tie pc-turesi patirties Tai visada priima.

    Anonimas

  7. 0

    Norfoj jokiu kalediniu dovanu darbuotojams. Anksciau budavo

    Anonimas