• 4ats.

    sveikos mamytes,man labai reikia jusu patarimo,kaip pripratinot vaikuti is buteliuko geriti? sunuj 6 men,baigias mano pienelis,o is buteliuko nemoka gerti,niekaip nepavyksta pripratint,gal jum taip buvo?ka jus daret?

    benas10VaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Visų pirma, pienas negali taip imti ir baigtis, jei vaikas žinda, pienas gaminasi. Nebent Jūs jau nebenorite žindyti, ir psichologiškai pienas "baigiasi". Mano žindomas mažasis taip pat nemokėjo gerti nei iš buteliuko, nei iš jokių gertuvėlių, tad, kai jau pradėjau duoti sultis, vandenį ir pan., iškart mokiau iš paprasto puodelio, puikiai išmoko, o kažkur nuo metukų jau pats gerdavo.

    marcipana

  2. 4

    Musiske nepripazibo nei ciulptuko, nei buteliuko, bet ji mego vandrnuka ir viena diena kai buvo labai istroskus atsigere is buteliuko vandens-nuo to laiko geria.patarimas kad pienas nesibaigtu-kuo daugiiau ir dazniau zindykit.pastoviai vis glauskit vaika.gal neprireiks pereiti prie misinuku

    busimamama2

  3. 1

    As MP nemaitinau, tai nuo pat gimimo mokejo gerti is buteliuko, ir tik nuo daugiau nei 2 metuku pradejo gerti is gertuves ir puodelio.

    Yuki

  4. 0

    aciu uz pasisakymus:) as ji noriu zindyt dar pati,tik kad dienom jis daugiau kieto maisto valgo,ir is manes maziau valgo tai atrodo kad pienelio mazeja..

    benas10