• 7ats.

    Kaip reaguojate i vadybininku skambucius, siulancius isigyti ivairiu paslaugu ar prekiu?Kaip daznai sulaukiate tokiu skambuciu/ O gal tejo ka isigyt, ar pasinaudot teikiamom paslaugom. Kas visai patiko, o kas labiausiai suerzina ?

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Grieztai atsakau, kad niekas nedomina ir daugiau neskambinetu, nes karta pamaciusi itartina numeri neatsakiau tai visa savaite "persekiojo", kol pagaliau atsiliepiau ir isklausiau tirada apie prekes, kuriu visiskai nereikia... Pamoka ismokta :)

    ausra1234

  2. 2

    man buvo sokas, kai buvau Lietuvoje, naudojau savo vyro mob.tel.kortele, paskambino kazkokia moteris su pasiulymais, ji man visko siulo, sakau siaip cia mano vyro numeris, tai sako taip taip as zinau, jus tokia ir tokia, nu nafik, tada mes net nesusituoke buvom. visiskai nelinkusi net i kalbas veltis.

    Anonimas

  3. 2

    Pasaku mandagiai,kad man neidomu siuo metu ir man nieko nereikia. Arba tiesiog neatsakau.

    laiminga1993

  4. 2

    Mane erzina tokei skambuciai.labiau ceikia reklama per tv, zurnaluose ir susidomiu preke, o ne kad skambina ir siulo

    busimamama2

  5. 2

    Normaliai,dazniausiai siulo mobiliojo rysio paslaugas kiti tiekeja.As atsakydavau,kad pas mane planas su sutartimi.:)

    grirute

  6. 2

    Niekada gyvenime nesu pirkusi jokių paslaugų, kai skambina. Esu linkusi pati susirasti tinkamą mobiliojo ryšio planą. Ramiai. Lėtai. Apgalvotai.

    Skambučių sulaukdavau kiekvieną mėnesį, bet visad atsiprašydavau, įspėdavau,kad padedu ragelį ir tvirtindavau,kad tikrai man neparduos, geriau tą laiką išnaudotų kitam klientui. Arba pasakydavau, kad esu užsienyje šiuo metu.

    Kadangi suprantu, kad tai tiesiog žmogaus darbas, niekada nerėkdavau, nesiųsdavau velniop, kad ir kaip atsibodę tie skambučiai būtų. :)

    Talvi

  7. 1

    daznai sulaukiu,maloniai atsisiveikinu ir nieko neperku

    ruta26